EURO 2024

Γαλλία - Γιβραλτάρ: Ο Γουαρέν Ζαΐρ Εμερί σκόραρε και τραυματίστηκε στην ίδια φάση

Ο Εμερί σκόραρε και τραυματίστηκε στην ίδια φάση στο Γαλλία - Γιβραλτάρ
Ο Εμερί σκόραρε και τραυματίστηκε στην ίδια φάση στο Γαλλία - Γιβραλτάρ 2023 AP PHOTO/DANIEL COLE

Ο Γουαρέν Ζαΐρ Εμερί πρόλαβε μέσα σε 15 λεπτά στο Γαλλία - Γιβραλτάρ να τα κάνει όλα, καθώς σκόραρε, τραυματίστηκε και αποχώρησε από την αναμέτρηση ενώ με το γκολ του έγινε ο δεύτερος πιο νεαρός σκόρερ στην ιστορία των τρικολόρ.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης τα βλέμματα όλων στο Γαλλία - Γιβραλτάρ ήταν πάνω στον Γουαρέν Ζαΐρ Εμερί ο οποίος αναμενόταν να κάνει το ντεμπούτο του. Το wonderkid της Παρί, στην "παρθενική" κλήση του από τον Ντιντιέ Ντεσάμπ βρέθηκε στο βασικό σχήμα κι έκανε ντεμπούτο σε ηλικία 17 ετών και 255 ημερών και κατάφερε μέσα σε 15 λεπτά να τα κάνει όλα.

Ο νεαρός σκόραρε με πλασέ μέσα από την περιοχή σε φάση που ξεκίνησε από τον ίδιο και τραυματίστηκε στην ίδια φάση καθώς δέχτηκε σκληρό μαρκάρισμα στον αστράγαλο στο 15' της αναμέτρησης.

Το γκολ που πέτυχε ο Εμερί τον έκανε το δεύτερο πιο νεαρό σκόρερ, πέρασε τον Καμαβινγκά, και πρώτος είναι ο Μορίς Γκαστιζέ ο οποίος είχε σκοράρει στο Γαλλία - Ελβετία σε ηλικία 17 ετών, πέντε μηνών και πέντε ημερών.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως στη φάση του γκολ του Εμερί ο Σάντος που έκανε το σκληρό φάουλ είδε μέσω VAR κόκκινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες.

TAGS EURO 2024 EURO ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ