ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Ο Νεϊμάρ έκανε like σε κριτική εις βάρος του Εμπαπέ στο Instagram

Ο Νεϊμάρ μαζί με τον Κιλιάν Εμπαπέ
Ο Νεϊμάρ μαζί με τον Κιλιάν Εμπαπέ © 2021 CHRISTOPHE ENA / AP IMAGES

Ο Νεϊμάρ έκανε like σε Instagram reel που καταφερόταν εναντίον του Κιλιάν Εμπαπέ, ρίχνοντας λάδι στη φωτιά των τελευταίων ημερών.

Τελειωμό δεν έχουν τα εσωτερικά προβλήματα της Παρί τις τελευταίες ημέρες. Το ζήτημα του Λιονέλ Μέσι ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και γρήγορα μπλέχθηκαν στην επικαιρότητα τα άλλα δύο μεγάλα ονόματα της επίθεσης, ο Νεϊμάρ και ο Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο Βραζιλιάνος υπήρξε αποδέκτης της οργής οπαδών της Παρί που συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι του (όπως και άλλων παικτών), με συνέπεια να αυξηθεί το προσωπικό ασφαλείας του.

Στο περιθώριο αυτό, ο Νεϊμάρ των 13 γκολ και 11 ασίστ σε 20 αγώνες στη φετινή Ligue 1, ο οποίος όμως ολοκλήρωσε πρόωρα τη σεζόν για ακόμα μια φορά λόγω τραυματισμού, ανέβασε στο Instagram ένα μήνυμα ενότητας.

Η πιο παράξενη διαδικτυακή συμπεριφορά του όμως αφορά ένα ποστάρισμα σε άλλον λογαριασμό. Ένας συμπατριώτης του με το handle Ofuiclear ανέβασε reels στα οποία ασκεί κριτική στον Εμπαπέ, χαρακτηρίζοντάς τον "πρίγκιπα", του οποίου η ανανέωση συμβολαίου οδήγησε την Παρί "στα χειρότερα από τα τελευταία χρόνια της".

Ο Νεϊμάρ εμφανίζεται να έχει κάνει like σε αυτήν την ανάρτηση, φουντώνοντας τις φήμες -εάν αυτή η ενέργεια δεν έγινε από λάθος- ότι η σχέση των δύο αστέρων έχει οδηγηθεί σε ρήξη.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΕΪΜΑΡ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ