ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Ο Νασέρ Αλ-Κελαϊφί επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον των πρωταθλητών Γαλλίας για τον Ράσφορντ

Παρί: Ο Νασέρ Αλ-Κελαϊφί επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον των πρωταθλητών Γαλλίας για τον Ράσφορντ
@2022 LEILA COKER/AP IMAGES

Το συμβόλαιο του Μάρκους Ράσφορντ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκπνέει το καλοκαίρι του 2023 και το γεγονός αυτό τον κάνει ελκυστικό για πολλούς συλλόγους, με ένας από αυτούς να είναι η Παρί κατά δήλωση του προέδρου της, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί.

Ο Μάρκους Ράσφορντ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Κατάρ και είναι απόλυτα αφοσιωμένος στην επικείμενη μάχη της Αγγλίας απέναντι στην Γαλλία για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, την ίδια ώρα ωστόσο αρκετοί είναι οι σύλλογοι που παρακολουθούν με ιδιαίτερη ζέση την περίπτωσή του.

Σε αυτό παίζει ρόλο το γεγονός πως ετοιμάζεται να μπει στους έξι τελευταίους μήνες του συμβολαίου του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δεν έχει υπογράψει ακόμα ανανέωση, κάτι που σημαίνει πως θα είναι ελεύθερος από την 1η Ιανουαρίου 2023 να μπορεί να διαπραγματεύεται με ομάδα της αρεσκείας του.

Μία από τις ομάδες που δείχνουν πάντως διατεθειμένες να κυνηγήσουν την περίπτωσή του είναι η Παρί, με τον πρόεδρό της και ισχυρό άνδρα των πρωταθλητών Γαλλίας, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί, να εξομολογείται on camera πως η περίπτωση του 25χρονου Άγγλου διεθνούς στράικερ απασχολεί τους Παριζιάνους.

"Ο Ράσφορντ είνα εκπληκτικός. Αν είναι να τον πάρεις χωρίς χρήματα, είναι δεδομένο πως όλες οι ομάδες θα τον κυνηγήσουν. Δεν μπορούμε να κρυφτούμε. Έχουμε μιλήσει στο παρελθόν, δεν ήταν καλή στιγμή και για τις δύο πλευρές.

Ίσως το καλοκαίρι. Γιατί όχι; Δεν πρόκειται να τους μιλήσουμε τώρα, ας τους αφήσουμε να επικεντρωθούν στο Μουντιάλ", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται πως ο Ράσφορντ μετράει 9 γκολ σε 18 ματς με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ τη φετινή σεζόν και 101 σε 322 ματς από τότε που έκανε το άλμα από τα τμήματα υποδομής στην πρώτη ομάδα των κόκκινων διαβόλων, οι οποίοι έχουν πάντως τη δυνατότητα να ενεργοποιήσουν ρήτρα που τους επιτρέπει να επεκτείνουν κατά 12 μήνες τη συνεργασία τους μαζί του.

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ