ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Ο Αλ-Κελαϊφί μπλεγμένος σε σκάνδαλο απαγωγής και εκβιασμού, γράφει η Liberation

Παρί: Ο Αλ-Κελαϊφί μπλεγμένος σε σκάνδαλο απαγωγής και εκβιασμού, γράφει η Liberation
@2022 EMRAH GUREL/AP IMAGES

Στην αποκάλυψη πως ο διοικητικός ηγέτης της Παρί, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί εμπλέκεται σε υπόθεση απαγωγής και εκβιασμού ενός επιχειρηματία, προχώρησε μέσω σχετικού δημοσιεύματος η γαλλική εφημερίδα "Liberation".

Μπελάδες ενόψει για την Παρί; Ενδεχομένως ναι, με το όνομα του Νασέρ Αλ-Κελαϊφί να εμφανίζεται να είναι μπλεγμένο σε ένα σκάνδαλο απαγωγής και εκβιασμού επιχειρηματία που έχει άρωμα... Μουντιάλ.

Ο λόγος για το δημοσίευμα που είδε το φως της δημοσιότητας την Πέμπτη (29/09) και έχει την υπογραφή της "Libération", με την γαλλική εφημερίδα να τοποθετεί τον πρόεδρο της Παρί στο επίκεντρο ενός σκανδάλου απαγωγής και εκβιασμού ενός Γαλλοαλγερινού επιχειρηματία που φέρεται να είχε σημαντικές πληροφορίες εις βάρος του Αλ-Κελαϊφί.

Παρί: Ο Αλ-Κελαϊφί μπλεγμένος σε σκάνδαλο απαγωγής και εκβιασμού, γράφει η Liberation
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ LIBERATION

Όπως αναφέρει το εν λόγω μέσο, ο Tayeb B. (σ.σ. το όνομα του επιχειρηματία) συνελήφθη στις 13 Ιανουαρίου 2020 στο Κατάρ και φυλακίστηκε μέχρι την 1η Νοεμβρίου του ίδιου έτους.

Ο επιχειρηματίας φέρεται να είχε ευαίσθητο υλικό στο οποίο θα εμφανιζόταν το όνομα του ισχυρού άνδρα της Παρί ως ένας από τους εμπλεκόμενους στην παράτυπη εκλογή του Κατάρ ως τόπου διεξαγωγής του επικείμενου Μουντιάλ.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει πως ο 41χρονος άνδρας, ο οποίος ζούσε στο Κατάρ με τη γυναίκα και τα παιδιά του, βρέθηκε κάτω από έντονη ψυχολογική πίεση και αφέθηκε ελεύθερος μόνο αφότου παρέδωσε τα έγγραφα στους δικηγόρους του Αλ-Κελαϊφί μέσω εμπιστευτικής συμφωνίας.

Σύμφωνα μάλιστα με μαρτυρία, η σύλληψη του επιχειρηματία είχε γίνει "κατόπιν εντολης του εμίρη του Κατάρ".

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ