ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Μετά την πρώτη ασίστ αλλά και τον κορονοϊό, άνοιξε λογαριασμό γκολ ο Χακίμι

Ο Ασράφ Χακίμι κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασής του από την Παρί Σεν Ζερμέν | 8 Ιουλίου 2021
Ο Ασράφ Χακίμι κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασής του από την Παρί Σεν Ζερμέν | 8 Ιουλίου 2021 @2021 MICHEL EULER/AP IMAGES

Ο Ασράφ Χακίμι άφησε πίσω για τα καλά την περιπέτειά του με τον κορονοϊό, καθώς πέρασε ως αλλαγή σε φιλικό της Παρί με την Ορλεάν και της χάρισε τη νίκη με 1-0 με το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα των Παριζιάνων.

Μετά απο την πρώτη ασίστ στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, μετά τη μετακίνησή του στην Πόλη του Φωτός από το Μιλάνο και την Ίντερ, ο Ασράφ Χακίμι, έγινε πρωταγωνιστής και σε δεύτερο παιχνίδι των πρωτευουσιάνων μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Έχοντας αφήσει πίσω του το πρόβλημα με τον κορονοϊό που τον ταλαιπώρησε για περίπου 10 ημέρες, ο Μαροκινός μπακ πέρασε ως αλλαγή στη σαββατιάτικη φιλική αναμέτρηση με την Ορλεάν και δεν άργησε να αφήσει το σημάδι του.

Αυτό έγινε στο 62' όταν αξιοποίησε ασίστ του Άντερ Ερέρα και εκτέλεσε με ψύχραιμο πλασέ μέσα από την περιοχή για το 1-0, με τον 22χρονο Μαροκινό φουλ μπακ να χαρίζει μάλιστα τη νίκη στην ομάδα του με το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα της.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ