ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Θετικός στον κορονοϊό ο Χακίμι

Ο Ασράφ Χακίμι κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασής του από την Παρί Σεν Ζερμέν | 8 Ιουλίου 2021
Ο Ασράφ Χακίμι κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασής του από την Παρί Σεν Ζερμέν | 8 Ιουλίου 2021 @ 2021 MICHEL EULER/AP IMAGES

Η ποδοσφαιρική περιπέτεια του Ασράφ Χακίμι στην Παρί Σεν Ζερμέν δεν άρχισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού λίγες ημέρες μετά το ντεμπούτο του με τους Παριζιάνους βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό σύμφωνα με την Equipe.

Στην αποκάλυψη πως ο Ασράφ Χακίμι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και τέθηκε άμεσα σε αυτοαπομόνωση προχώρησε με δημοσίευμά της η "Equipe", με την γαλλική εφημερίδα να υποστηρίζει πως αυτός ήταν και ο λόγος που δεν εμφανίστηκε στο φιλικό παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν με την Σαμπλί που έλαβε χώρα το πρωί του Σαββάτου (2-2).

Ο Χακίμι πρόλαβε να κάνει το ντεμπούτο του για την ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο αγωνιζόμενος την περασμένη Τετάρτη (14/7) απέναντι στην Λε Μαν (είχε μία ασίστ στο 4-0 της ομάδας του) ενώ πλέον θα λείψει υποχρεωτικά από τα δύο προσεχή φιλικά της Παρί την ερχόμενη εβδομάδα με αντιπάλους τις Άουγκσμπουργκ και Τζένοα.

Σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα, ο 22χρονος Μαροκινός δεξιός μπακ-χαφ δεν είναι το μοναδικό νέο κρούσμα κορονοϊού στην Παρί αφού θετικός βρέθηκε και ο 18χρονος μέσος Εντουάρ Μιτσού.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ