ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Κλείνει Ντοναρούμα με 12 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο

Ο Τζαναλουίτζι Ντοναρούμα με τη φανέλα της Μίλαν στο πλαίσιο αγώνα της Serie A κόντρα στην Φιορεντίνα (29 Νοεμβρίου 2020)
Ο Τζαναλουίτζι Ντοναρούμα με τη φανέλα της Μίλαν στο πλαίσιο αγώνα της Serie A κόντρα στην Φιορεντίνα (29 Νοεμβρίου 2020) @ 2020 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Η Παρί Σεν Ζερμέν ξεπέρασε στο σπριντ τις Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους και μοιάζει να βρίσκεται μία ανάσα από τον Τζανλουίτζι Ντοναρούμα, υπογράφοντας μαζί του πενταετές συμβόλαιο.

O Ρομπέρτο Μαντσίνι προέβλεψε πως ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα θα πάρει μέρος στην τελική φάση του Euro 2020 γνωρίζοντας την επόμενη ομάδα του μετά την Μίλαν και φαίνεται πως ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας είχε είτε αλάθητο ένστικτο ή inside πληροφορίες.

Σύμφωνα με αποκάλυψη του έγκριτου Ιταλού δημοσιογράφου και εξπέρ στο μεταγραφικό παζάρι, Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, η Παρί Σεν Ζερμέν προαλείφεται ως η νέα ομάδα του "Τζίτζο" έχοντας κερδίσει την άτυπη κούρσα έναντι των Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους.

Τα 12 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο που αξίωνε ο Μίνο Ραϊόλα και δεν τα βρήκε ποτέ από τους ροσονέρι (μέχρι 7 εκατομμύρια ευρώ ανέβηκε η προσφορά τους) τα προσέφερε ο Νασέρ Αλ-Κελαϊφί, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως ο 22χρονος πορτιέρε θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις στην Φλωρεντία και κατόπιν θα βάλει την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Δεν θα έχει πάντως καπαρωμένη τη θέση στη βασική ενδεκάδα καθώς θα χρειαστεί να παλέψει με τον Κέιλορ Νάβας, με τον βασικό κίπερ των Παριζιάνων τα τελευταία χρόνια να έχει υπογράψει πρόσφατα ανανέωση συμβολαίου μέχρι το 2024.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ