ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Η αδιανόητη αντίδραση του Εμπαπέ όταν τον αγνόησε ο Βιτίνια στο ματς με την Μονπελιέ

Παρί: Η αδιανόητη αντίδραση του Εμπαπέ όταν τον αγνόησε ο Βιτίνια στο ματς με την Μονπελιέ
PRINT SCREEN

Η Παρί φιλοδώρησε το Σάββατο (13/8) με πέντε γκολ την Μονπελιέ έχοντας σε σούπερ βραδιά τον Νεϊμάρ, δεν ίσχυε όμως το ίδιο και για τον Εμπαπέ, ο οποίος όχι μόνο έχασε πέναλτι αλλά ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής στη viral φάση της αναμέτρησης.

Ο αγώνας με την Μονπελιέ για την 2η αγωνιστική της Ligue 1 ήταν μία ακόμα ημέρα στο... γραφείο για την Παρί, αφού μετά από τα πέντε γκολ που σημείωσε κόντρα στην Κλερμόν στην πρεμιέρα, το βράδυ του Σαββάτου πέτυχε άλλα τόσα απέναντι στην Μονπελιέ (5-2), στο πρώτο επίσημο φετινό παιχνίδι της στο "Παρκ Ντε Πρενς".

Παρά το γεγονός όμως ότι η ομάδα του Γκαλτιέ έκανε επίδειξη δύναμης σε ένα ακόμα παιχνίδι της, υπήρχε μία φάση που συζητήθηκε όχι για καλό λόγο και αυτή είχε πρωταγωνιστή τον "πολύ" Κιλιάν Εμπαπέ.

Συνέβη στο δεύτερο μέρος με το σκορ στο 2-0 και ενώ κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους (στο 0-0) είχε χάσει και πέναλτι, με την Παρί να βγαίνει ταχύτατα στην αντεπίθεση αλλά τον Βιτίνια να μην κοιτάζει προς το μέρος του για να τον τροφοδοτήσει.

Η επιλογή του συμπαίκτη του να συνεχίσει το τρέξιμο με τη μπάλα στα πόδια ψάχνοντας κάπου αλλού να δώσει τη μπάλα έφερε τέτοια απογοήτευση στον Εμπαπέ, ώστε να τραβήξει άμεσα... χειρόφρενο και να παρακολουθεί απαθής τη συνέχεια της φάσης, με τα αρνητικά σχόλια στο Twitter για τη συγκεκριμένη ενέργειά του να πέφτουν κατα ριπάς από τους χρήστες των social media.

Σύμφωνα πάντως με δημοσίευμα της Equipe που αναδημοσιεύτηκε από διάφορα άλλα γαλλικά Μέσα, φαίνεται ότι υπάρχει κάποιο προσωπικό θέμα που απασχολεί τον Κιλιάν Εμπαπέ τα τελευταία 24ωρα και ίσως και αυτό να έπαιξε το ρόλο του στη διόλου συνηθισμένη αντίδραση που είχε στην παραπάνω φάση ή τη γενικότερη στάση του.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ