ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Φόβοι για δίμηνη αποχή του Ράμος λόγω τραυματισμού

Ο Σέρχιο Ράμος με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης σε αναμέτρηση κόντρα στην Τσέλσι για το Champions League | 5 Μαΐου 2021
Ο Σέρχιο Ράμος με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης σε αναμέτρηση κόντρα στην Τσέλσι για το Champions League | 5 Μαΐου 2021 @2021 ALASTAIR GRANT/AP IMAGES

Ο Σέρχιο Ράμος δεν έχει μπορέσει να πάρει μέρος σε κάποιο ματς από τότε που πήρε μεταγραφή στην Παρί Σεν Ζερμέν εξαιτίας μυικού τραυματισμού και σύμφωνα με γαλλικά μέσα ενημέρωσης υπάρχει κίνδυνος να μείνει εκτός δράσης μέχρι και δύο μήνες.

Η είδηση της μεταγραφής του Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν επισκίασε τα πάντα όσον αφορά στη επικαιρότητα των Παριζιάνων όμως την ώρα που ο ενθουσιασμός των οπαδών έχει χτυπήσει κόκκινο για τον Αργεντινό, υπάρχει ταυτόχρονα ανησυχία για ένα άλλο σπουδαίο μεταγραφικό απόκτημα.

Ο λόγος για τον άλλοτε μεγάλο αντίπαλο του Pulga στα ντέρμπι μεταξύ Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, τον Σέρχιο Ράμος, με τον Ισπανό διεθνή στόπερ να μην έχει μπορέσει να πάρει μέρος σε όλη την προετοιμασία της Παρί και ως αποτέλεσμα να έχει παρακολουθήσει από τις εξέδρες όλα τα φιλικά που έχει δώσει μέχρι τώρα η νέα ομάδα του.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αιτία ένας μυικός τραυματισμός που τον ταλαιπωρεί εδώ και αρκετό καιρό, με τον άλλοτε κάπτεν της Ρεάλ να χάνει το ματς της πρεμιέρας της Ligue 1 απέναντι στην Τρουά και να γίνεται γνωστό πως θα λείψει και από το ματς της 2ης αγωνιστικής, αυτό απέναντι στην Στρασμπούρ το ερχόμενο Σάββατο (14/8) στο "Παρκ Ντε Πρενς".

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα της "Parisien" και του "Canal Plus, ο συγκεκριμένος τραυματισμός ενδέχεται να αφήσει τον Ράμος νοκ-άουτ για μεγάλο χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα για δύο μήνες, κάτι που σημαίνει πως θα χάσει και τα πρώτα ματς της ομάδας του στο Champions League.

Από την πλευρά του πάντως ο Ράμος εκτιμάει πως θα επιστρέψει γρηγορότερα στη δράση και συγκεκριμένα στα τέλη Αυγούστου, κάτι που αν συμβεί θα λύσει τα χέρια του Ποτσετίνο που θα τον έχει σε αυτή την περίπτωση ετοιμοπόλεμο για τα ματς των ομίλων της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ