ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Έχασε ήδη 2 εκατομμύρια followers μετά το διαζύγιο με τον Μέσι

Παρί: Έχασε ήδη 2 εκατομμύρια followers μετά το διαζύγιο με τον Μέσι
@2023 ANDREAS SCHAAD/AP IMAGES

Ο Λιονέλ Μέσι δεν είναι επιδραστικός μόνο εντός των γηπέδων αλλά και έξω από τις τέσσερις γραμμές, με την Παρί να το διαπιστώνει μετά από την ανακοίνωση της αποχώρησής του έχοντας χάσει ήδη 2 εκατομμύρια followers στο Instagram.

Ο Λιονέλ Μέσι πήγε με όνειρα και προσδοκίες στην Παρί το καλοκαίρι του 2021 μετά από 17 χρόνια δόξας και καταξίωσης στην Μπαρτσελόνα, όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα τα περίμενε τόσο εκείνος όσο και οι άνθρωποι της ομάδας.

Και αυτό γιατί ναι μεν η ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας πανηγύρισε δύο πρωταθλήματα στις ισάριθμες σεζόν του στο "Παρκ ντε Πρενς" όμως απέτυχε παταγωδώς στο Champions League, όπου δεν έφτασεν καν στα ημιτελικά.

Το γεγονός αυτό δεν μπόρεσαν οι οργανωμένοι οπαδοί των Παριζιάνων να το συγχωρέσουν στον Μέσι και για αυτό ήταν πολλά τα ματς στα οποία στράφτηκαν εναντίον του με αποδοκιμασίες (θύματα των οποίων έπεσαν και οι Νεϊμάρ, Ράμος), με το φινάλε της σχέσης των δύο πλευρών να γράφεται μάλιστα το περασμένο Σάββατο και να είναι άδοξο.

Εκείνη την ημέρα, η διοίκηση του συλλόγου έκανε γνωστό πως ο Pulga δεν θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν και λίγες ώρες μετά υπήρχαν εκ νέου γιουχαΐσματα για τον παγκόσμιο πρωταθλητή στο τελευταίο του ματς με τη φανέλα της (η φιέστα τίτλου με την Κλερμόν), με τον Μέσι να φεύγει έτσι από το Παρίσι με ανάμεικτα συναισθήματα.

Αξίζει δε να σημειωθεί πως το καλοκαίρι του 2021 η δημοφιλία της Παρί εκτοξεύτηκε στον έβδομο ουρανό λόγω Μέσι και από 38 εκατομμύρια followers στο Instagram, βρέθηκε να έχει 70 εκατομμύρια, ενώ τώρα δέχτηκε το πρώτο "πλήγμα".

Και αυτό γιατι πάρα πολλοί φανς του 35χρονου φορ σταμάτησαν να ακολουθούν την σελίδα των Παριζιάνων στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης από τη στιγμή που χώρισαν οι δρόμοι των δύο πλευρών, με τον δημοσιογράφο Τζο Πομπλιάνο να αναφέρει πως η Παρί έχει χάσει πάνω από 2 εκατομμύρια followers στο Instagram και είναι πλέον στα 68 εκατομμύρια.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ