ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Δίωξη στον Χακίμι μετά την καταγγελία για βιασμό

Ο Χακίμι στην αναμέτρηση της Παρί με τη Ρεν
Ο Χακίμι στην αναμέτρηση της Παρί με τη Ρεν 2023 AP PHOTO/MATHIEU PATTIER

Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει ο Ασράφ Χακίμι, καθώς μετά την καταγγελία κοπέλας για βιασμό της από τον ποδοσφαιριστή της Παρί, ασκήθηκε δίωξη από τον εισαγγελέα.

Μια νεαρή γυναίκα ηλικίας 23 ετών πήγε στην αστυνομία την Κυριακή και ανέφερε ότι βιάστηκε από τον Ασράφ Χακίμι της Παρί Σεν Ζερμέν, έγραψε η γαλλική Parisien την Δευτέρα (27/2).

Η 23χρονη φέρεται να αρνήθηκε να κάνει καταγγελία, ήθελε απλώς να "κάνει δήλωση για τον βιασμό" και έτσι η εισαγγελία ανέβαλε την υπόθεση.

Την Παρασκευή (3/3), το AFP ενημέρωσε πως η υπόθεση έχει δρομολογηθεί από τις αρμόδιες Αρχές και μάλιστα η εισαγγελία έχει ήδη ασκήσει δίωξη επίσημα στον παίκτη της Παρί.

Η γνωριμία μεταξύ των δύο φέρεται να έγινε στο Instagram στις 16 Ιανουαρίου, ενώ το προηγούμενο Σάββατο στις 25 Φεβρουαρίου, η 23χρονη πήγε στο σπίτι του στη Μπουλόν με ένα Uber που κάλεσε ο ίδιος ο Χακίμι.

Η δικηγόρος του Ασράφ Χακίμι, Φάνι Κόλιν, υποστήριξε ότι οι κατηγορίες για τη φερόμενη σεξουαλική κακοποίηση είναι ψευδείς, τονίζοντας πως ο παίκτης της Παρί παραμένει ήρεμος

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ