ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Νεαρή γυναίκα κατήγγειλε τον Χακίμι για βιασμό

Ο Αζράφ Χακίμι
Ο Αζράφ Χακίμι @ 2021 JEREMIAS GONZALEZ / AP IMAGES

Η γαλλική εφημερίδα Parisien αναφέρει σε σοκαριστικό ρεπορτάζ της ότι μια 23χρονη γυναίκα κατήγγειλε τον Αζράφ Χακίμι ότι τη βίασε στο σπίτι του.

Μια νεαρή γυναίκα ηλικίας 23 ετών πήγε στην αστυνομία την Κυριακή και ανέφερε ότι βιάστηκε από τον Αζράφ Χακίμι της Παρί Σεν Ζερμέν, όπως αναφέρει η γαλλική Parisien. Η 23χρονη φέρεται να αρνήθηκε να κάνει καταγγελία, απλώς να "κάνει δήλωση για τον βιασμό" αλλά η εισαγγελία ανέβαλε την υπόθεση.

Οι αρμόδιες αρχές συγκεντρώνουν τα απαραίτητα στοιχεία για να τρέξουν την υπόθεση, ενώ για την ώρα ο 24χρονος Μαροκινός μπακ δεν έχει απολογηθεί στον ανακριτή.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, η γνωριμία μεταξύ των δύο έγινε στο Instagram στις 16 Ιανουαρίου, ενώ το προηγούμενο Σάββατο στις 25 Φεβρουαρίου, η 23χρονη πήγε στο σπίτι του στη Μπουλόν με ένα Uber που κάλεσε ο ίδιος ο Χακίμι.

Όπως ανέφερε στη δήλωσή της τα πράγματα ξέφυγαν στο σπίτι, καθώς άρχισε να τη φιλάει και να της βγάζει τα ρούχα και προχώρησε σε διείσδυση, παρότι αυτή δεν ήθελε και του ξέφυγε κλωτσώντας τον.

Μόλις κατάφερε να απελευθερωθεί, έστειλε ένα SMS σε έναν φίλο της, ο οποίος ήρθε και την πήρε. Να σημειωθεί ότι αυτό το Σαββατοκύριακο ο Χακίμι ήταν στο σπίτι του και δεν ήταν στον αγώνα της Παρί με τη Μαρσέιγ στο Βελοντρόμ, λόγω τραυματισμού.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ