ΕΛΛΑΔΑ

Παρεμβαίνει ο πρωθυπουργός στην κόντρα Μαρινάκη-Μελισσανίδη

Παρεμβαίνει ο πρωθυπουργός στην κόντρα Μαρινάκη-Μελισσανίδη

Βαγγέλης Μαρινάκης και Δημήτρης Μελισσανίδης είναι στα "μαχαίρια" και σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θα προσπαθήσει να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα στους δύο άνδρες.

Ο "πόλεμος" ο οποίος έχει ξεσπάσει μεταξύ του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Δημήτρη Μελισσανίδη ανησυχεί τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, όπως αναφέρει η εφημερίδα Live Sport.

Μάλιστα φέρεται αποφασισμένος να παρέμβει μέσω δικού του ανθρώπου πριν η κατάσταση φτάσει στο απροχώρητο.

Δείτε την Κυριακή στις 22:30 την εκπομπή SUPER BALL με κεντρικά πρόσωπά τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Μίροσλαβ Στοχ και τον Αντώνη Νικοπολίδη. Στιγμιότυπα, σχόλια και ρεπορτάζ από την 4η αγωνιστική της Super League. Παρουσιάζουν οι Παντελής Βλαχόπουλος και Θέμης Καίσαρης. Επίμαχες φάσεις ο Ηρακλής Τσίκινης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα "ο Αντώνης Σαμαράς (προσωπικός φίλος και των δύο επιχειρηματιών που στηρίζουν τη Νέα Δημοκρατία και τον ίδιο) έχει αποφασίσει να παρέμβει θέλοντας να σταματήσει ο ''πόλεμος'' των δύο ανδρών, αλλά δεν θα το κάνει ο ίδιος.

"Δικός του άνθρωπος" θα μιλήσει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Δημήτρη Μελισσανίδη για να τους μεταφέρει την επιθυμία του πρωθυπουργού να επανέλθει "ειρήνη".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ