ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Παρελθόν ο Μίκουλιτς

Παρελθόν ο Μίκουλιτς
INTIME SPORTS

Ο Τόμισλαβ Μίκουλιτς έλυσε τη συνεργασία του με τον Πανθρακικό και αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Πολωνία.

Ο Τόμισλαβ Μίκουλιτς όπως είχε διαφανεί έλυσε τη συνεργασία του με τον Πανθρακικό και ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Πολωνία ώστε να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα που φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός έχει έδρα την πόλη της Κρακοβίας και έχει το όνομα της πόλης.

Ο Μίκουλιτς είχε 8 συμμετοχές φέτος με την ομάδα της Κομοτηνής αλλά είχε φανεί όσο πλησίαζε η χειμερινή μεταγραφική περίοδο ότι δεν βρισκόταν στα πλάνα του Άκη Μάντζιου.

Μάλιστα η καθυστέρηση της λύσης του συμβολαίου του είχε να κάνει με το ότι δεν συμφωνούσε με το οικονομικό, κάτι που συνέβη με τον Μαξίμ Ζος, με το ενδιαφέρον της Κρακοβία να διευκόλυνε την κατάσταση.

" Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή TOMISLAV MIKULIC τον οποίο και ευχαριστούμε και του ευχόμαστε ότι το καλύτερο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο", ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανθρακικός.

TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ