ΞΑΝΘΗ

Παρελθόν ο Γκλέισον

Παρελθόν ο Γκλέισον
Γκλέισον INTIME SPORTS

Παρελθόν αποτελεί από την Δευτέρα (1/4) ο Σάντος Γκλέισον από την Skoda Ξάνθη. Σε δύο γκρουπ η προπόνηση της ομάδας

Παρελθόν αποτελεί από την Δευτέρα (1/4) ο Σάντος Γκλέισον από την Skoda Ξάνθη, καθώς οι δύο πλευρές έλυσαν την συνεργασία τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη αναφέρει:

" Η συνεργασία της Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ με τον Σάντος Γκλέισον ολοκληρώθηκε. Το συμβόλαιο του έμπειρου παίκτη έληγε τον Ιούνιο και οι δύο πλευρές θεώρησαν πως είναι καλύτερο η συνεργασία τους να τερματιστεί αυτή τη χρονική στιγμή.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός που αντιμετώπισε προβλήματα υγείας, πλέον θα μπορεί να βρίσκεται κοντά στην οικογενειά του στην ιδιαίτερή του πατρίδα.

H Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ και στο παρελθόν έχει δείξει την ευαισθησία της σε παρόμοια θέματα και συναίνεσε στην λύση του συμβολαίου".

Προπόνηση σε δύο γκρουπ

Από εκεί και πέρα, σε δυο γκρουπ γυμνάστηκαν την Δευτέρα οι παίκτες της Ακριτικής ομάδας. Όσοι αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με τον Ατρόμητο ακολούθησαν ασκήσεις αποκατάστασης ενώ οι υπόλοιποι μετά το ζέσταμα με μπάλα ασχολήθηκαν με ασκήσεις κατοχής μπάλας και τακτικής.

Για την αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής με τον Αστέρα στην Τρίπολη ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν μπορεί να υπολογίζει τον Θόδωρο Βασιλακάκη (θα λείψει στα δύο επόμενα παιχνίδια λόγω καρτών) ενώ αντίθετα επιστρέφει ο Νικολά Μαρίν που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής.

Για την Τρίτη υπάρχει ρεπό ενώ η Ακριτική ομάδα θα επιστρέψει στις προπονήσεις την Τετάρτη το απόγευμα.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ