ΗΡΑΚΛΗΣ

Παρελθόν ο Χατζηνικολάου

Παρελθόν ο Χατζηνικολάου
INTIME SPORTS

Ανήμερα της κλήρωσης του μίνι πρωταθλήματος των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Football League ο Γιάννης Χατζηνικολάου αποτέλεσε παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή.

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή ανήμερα της κλήρωσης του μίνι πρωταθλήματος των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Football League.

Μία εξέλιξη που είχε διαφανεί από το βράδυ της Κυριακής μετά την ήττα στο Καυτανζόγλειο Στάδιο από τον Παναιτωλικό και την απώλεια της απευθείας ανόδου στην Super League.

Ο Χατζηνικολάου βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής στις εγκαταστάσεις της Μίκρας όπου και ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

" Δεν μπορώ να συνεχίσω κάτω από αυτές τις συνθήκες", είπε χαρακτηριστικά στους ανθρώπους της ομάδας ενώ νωρίτερα είχε ευχαριστήσει τους ποδοσφαιριστές για την συνεργασία που είχανε και τους επισήμανε πως είναι περήφανος για αυτούς.

Κι όσο για την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής για την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Χατζηνικολάου ανέφερε τα εξής: " Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 ανακοινώνει την λύση κοινή συναινέσει της συνεργασίας με τον προπονητή κ.Χατζηνικολάου Γιάννη.

Η Διοίκηση του ΗΡΑΚΛΗ τον ευχαριστεί για την μέχρι τώρα συνεργασία και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της προπονητική του καριέρας".

Το ερώτημα πλέον που τίθεται είναι ποιος θα είναι ο διάδοχός του και θα κληθεί να οδηγήσει τον Ηρακλή μέσω της διαδικασίας των πλέι οφ που ξεκινάνε το Σάββατο στην Super League.

Η σημερινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Μίκρας έγινε υπό τις οδηγίες των μέχρι πρότινος συνεργατών του Χατζηνικολάου, Μούτα και Παντελίδη, με τον διάδοχό του δύσκολα να είναι ο Σούλης Παπαδόπουλος.

" Είμαι προπονητής του Άρη και δεν μιλάω με καμία άλλη ομάδα", είπε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του στο Sport24.gr από την Αθήνα όπου βρίσκεται ο Παπαδόπουλος κι ενώ σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να του έγινε χθες μία διερευνητική επαφή.

Πλέον πρώτο φαβορί δείχνει να είναι ο Γιώργος Στράντζαλης που είναι ο προπονητής με τον οποίο ο Ηρακλής είχε ολοκληρώσει και συνάμα ξεκινήσει την φετινή αγωνιστική περίοδο και γνωρίζει το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ καθώς είχε αποτελέσει επιλογή του.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως η σημερινή εξέλιξη της αποχώρησης του Χατζηνικολάου από την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή ανέτρεψε τα μέχρι χθες το βράδυ δεδομένα και της θέσης της ΠΑΕ.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ