ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παρέλαση "δράκων" για τον Παναθηναϊκό

Παρέλαση "δράκων" για τον Παναθηναϊκό

Σε πρώτο πλάνο η αγορά της Πορτογαλίας για τον Παναθηναϊκό λόγω Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ποια τα ονόματα των ποδοσφαιριστών της Πόρτο που ακούγονται για το "τριφύλλι".

Κοντά στον Παναθηναϊκό είναι ο Αντρέ Πίντο σύμφωνα με όσα αναφέρει η 'Πράσινη'. Ο 22χρονος στόπερ ανήκει στην Πόρτο και την περασμένη χρονιά είχε δοθεί δανεικός στην Ολανένσε.

Ωστόσο δεν επιθυμεί να συνεχίσει και τη νέα σεζόν εκεί την καριέρα του, αλλά προτιμάει να έρθει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τον είχε ζητήσει και τον περασμένο Γενάρη και αν τελικά έρθει φέτος στο "τριφύλλι", αυτό θα γίνει με τη μορφή του δανεισμού.

Άλλος ένας δανεικός παίκτης της Πόρτο αναφέρεται στο δημοσίευμα. Ο λόγος για τον Σόουζα Ντίας που την χρονιά που έφυγε αγωνίστηκε στην Γκρέμιο.

Παίζει στη θέση του αμυντικού μέσου και είναι 23 ετών, η περίπτωσή του όμως είναι πιο περίπλοκη από του Πίντο καθώς ο δανεισμός του στην Γκρέμιο λήγει στα τέλη του 2012.

Ονόματα ποδοσφαιριστών της Πόρτο φιλοξενούνται και στην πρώτη σελίδα της 'Derby'. O ένας είναι ο Ενρίκο Σερένο για τον οποίο διαβάσατε στο Sport24.gr για το δημοσίευμα των Πορτογάλων που κάνει λόγο για "αιώνιο" ενδιαφέρον για τον 27χρονο στόπερ.

Οι άλλοι δύο, είναι αυτοί που αναφέραμε και πιο πάνω, οι Πίντο και Σόουζα Ντίας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ