ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Παράταση ζωής στον... Εργοτέλη

Παράταση ζωής στον... Εργοτέλη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Υπομονή μια εβδομάδα ακόμη αποφάσισαν να κάνουν οι Κρητικοί και θα αγωνιστούν στα παιχνίδια με Πανιώνιο (Κύπελλο), Τρίκαλα (πρωτάθλημα).

Μια εβδομάδα διορία ακόμα έδωσαν στη διοίκηση του Εργοτέλη οι παίκτες της ομάδας μετά από συνάντηση που είχαν με ανθρώπους των Κρητικών τη Δευτέρα (11/1). Οι φήμες ότι η ομάδα διαλύθηκε οριστικά και αποχωρεί από το πρωτάθλημα είχαν αρχίσει να είναι έντονες από το πρωί της Δευτέρας αλλά λίγες ώρες αργότερα τα δεδομένα άλλαξαν.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα αποφάσισε να δώσει μία ακόμα παράταση και να αγωνιστεί κανονικά στα ματς με Πανιώνιο (Κύπελλο) και Τρίκαλα (πρωτάθλημα) και εν συνεχεία αν δεν δουν φως να αποχωρήσουν από την ομάδα.

Για να γίνει βέβαια αυτό η υπήρξε και ενημέρωση από την αντιπροσωπεία της διοίκησης που ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να κάνουν υπομονή εβδομάδα, αφού ο μεγαλομέτοχος, Δημήτρης Παπουτσάκης αναμένει την ολοκλήρωση της πώλησης ενός μεγάλου ακινήτου στην Ιεράπετρα.

Περιμένουν τροφεία για Καρέλη

Εν τω μεταξύ στον Εργοτέλη παρακολουθούν τις εξελίξεις στην πώληση του Νίκου Καρέλη στη Γκενκ και περιμένουν την ολοκλήρωση της μεταγραφής καθώς από τη στιγμή που ο 22χρονος ποδοσφαιριστής έχει βγει από τις ακαδημίες των Κρητικών μπορούν να περιμένουν κάποια τροφεία.

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ