ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παράταση στο θέμα Ντάρμπισιρ

Παράταση στο θέμα Ντάρμπισιρ
Ντάρμπισιρ

Την Πέμπτη (18/6) αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα της απόκτησης του Ματ Ντάρμπισιρ

Παράταση μίας ημέρας παίρνει η υλοποίηση της μεταγραφής του Ματ Ντάρμπισιρ στον νταμπλούχο Ελλάδας. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε συνεχείς διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της Μπλάκμπερν, που προσπαθεί να αποκομίσει το καλύτερο δυνατό οικονομικό όφελος, αλλά στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο εκφράζεται αισιοδοξία πως ο 23άχρονος άσος θα παραμείνει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.
Η πρόταση των Πειραιωτών έχει ανέβει, πια, στα 3 εκατομμύρια ευρώ, συν 600.000 ευρώ για την επίτευξη στόχων (300.000 για την είσοδο στους ομίλους του νέου Champions League και άλλες 300.000 ευρώ σε περίπτωση κατάκτησης του ελληνικού πρωταθλήματος). Ο Ολυμπιακός περιμένει, πλέον, το οριστικό "ναι" από τους διοικούντες τον αγγλικό σύλλογο προκειμένου την Πέμπτη (18/6) να είναι σε θέση για τη σχετική ανακοίνωση της συμφωνίας.

Ο Άγγλος επιθετικός έχει καθοριστική συμβολή στις (θετικές) εξελίξεις, καθώς απαίτησε από την Μπλάκμπερν να δώσει τη συγκατάθεσή της στον Ολυμπιακό για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Ο Ντάρμπισιρ τα έχει βρει σε όλα με τους νταμπλούχους, επιθυμεί διακαώς να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στο μεγάλο λιμάνι και πιέζει ασφυκτικά τα "ρόδα", ώστε να εκπληρώσουν την επιθυμία του.

Στην ίδια ευθεία "Ντράγκο" και Μέλμπεργκ

Στο μέτωπο του κεντρικού αμυντικού, τώρα, ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να ασχολείται με δύο συγκεκριμένες περιπτώσεις, οι οποίες βρίσκονται στην ίδια ευθεία. Οι Ίβιτσα Ντραγκουτίνοβιτς και Όλοφ Μέλμπεργκ είναι οι δύο ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν και στην πειραϊκή ομάδα προσπαθούν να αποκτήσουν έναν εκ των δύο.

Πιο δύσκολη είναι η υπόθεση του Σουηδού στόπερ της Γιουβέντους, καθώς χρειάζονται περισσότερα χρήματα τόσο για την αμοιβή του ιταλικού συλλόγου όσο και για τις απολαβές του 32άχρονου παίκτη.

Η περίπτωση του 34άχρονου "Ντράγκο" παρουσιάζει λιγότερες δυσκολίες, αλλά στον Ολυμπιακό θέλουν να λάβουν την καλύτερη απόφαση και είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν για να κάνουν την πιο συνετή επιλογή. Γίνονται διαπραγματεύσεις και με τους δύο μεταγραφικούς στόχους και βρισκόμαστε μπροστά σε σημαντικές εξελίξεις.










TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ