ΟΦΗ

Παράσχος: “Προηγείται η Δόξα Δράμας”

παρασχος

Ο Γιώργος Παράσχος τόνισε πως για τον ΟΦΗ προτεραιότητα έχει το ματς με την Δόξα Δράμας και όχι τα πλέι οφ

Ο τεχνικός του ΟΦΗ με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, αναφέρθηκε στο τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, τονίζοντας πως πρέπει οι παίκτες να πάρουν τη νίκη για να ικανοποιήσουν τους φιλάθλους της ομάδας.


Αναλυτικά ο κ. Παράσχος δήλωσε:




Στην εκπνοή της κανονικής περιόδου, η ομάδα μας δίνει ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι. Θέλουμε τη νίκη για να φθάσουμε στους 62 βαθμούς και να χαρίσουμε μια ακόμη επιτυχία τους φιλάθλους μας.

Επίσης κατακτώντας τους 3 βαθμούς θέλουμε να εκμεταλλευτούμε πιθανή απώλεια των άλλων ομάδων και να συμμετάσχει η ομάδα μας στη διαδικασία των πλέι οφ με περισσότερους από τους 3 βαθμούς που είναι σήμερα η διαφορά. Επίσης με την κατάκτηση της νίκης θέλουμε να μείνει σε υψηλά επίπεδα η ψυχολογία στα μέλη της οικογένειας του ΟΦΗ.

Έχω ήδη επισημάνει ότι σε κάθε αγώνα πρέπει να δείχνουμε με έργα μέσα στον αγωνιστικό χώρο ότι εμείς είμαστε η καλύτερη ομάδα και θα πρέπει εκτός από τη νίκη να χαρίσουμε και πολύ καλό θέαμα στους φιλάθλους μας που είμαι σίγουρος ότι και στο παιχνίδι της Κυριακής θα είναι ο δωδέκατος παίκτης της ομάδας μας.

Φυσικά και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να είναι το μυαλό μας οι αγώνες των πλέι οφ. Προηγείται το σημαντικό παιχνίδι

με την Δόξα Δράμας. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι και ο αντίπαλος μας έχει μεγάλη ανάγκη από βαθμούς”.




Απολαύστε ζωντανά τη Β’ Εθνική από το Conn-X TV. Παρακολουθείστε την Κυριακή 16/05 στις 17:30 την αναμέτρηση Παναιτωλικός-Ηλιούπολη.




Tα πλάνα του Παράσχου

Από εκεί και πέρα, παρουσία των Νίκου Μαχλά, Γιάννη Κουράκη πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Πέμπτης με τον Γιώργο Παράσχο να ετοιμάζει αλλαγές στην ενδεκάδα ενόψει του αγώνα με την Δόξα Δράμας.



Οι Βλόνταρτσικ, Κωνσταντινίδης και Ζορμπάς ήταν τα τρία νέα πρόσωπα που δοκίμασε στην ενδεκάδα ο έμπειρος τεχνικός, ενώ εκτός έμεινε ο Σταυρακάκης. Η παρουσία του Κιάσσου στο δεξί άκρο της άμυνας στο δεύτερο ημίχρονο άφησε ικανοποιημένο τον Γιώργο Παράσχο που δείχνει πως θα τον επαναφέρει σε αυτήν την θέση.



Το κενό του στην μεσαία γραμμή, δίνει την δυνατότητα στον τεχνικό του ΟΦΗ να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του τοποθετώντας στην επίθεση τον Βλόνταρτσικ που αποτέλεσε το δίδυμο μαζί με τον Ογκουνσότο.



Ο Αγρίτης πήγε στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής ενώ αριστερά αγωνίστηκε ο Παναγιώτης Ζορμπάς. Παράλληλα, δεν αλλάζει ούτε αυτήν την αγωνιστική το δίδυμο των αμυντικών μέσων που θα αποτελείται από τους Κατσικογιάννη και Κάλαϊτζιτς.



Ο τεχνικός του ΟΦΗ είδε τον Χαραλαμπάκη να μην προπονείται λόγω των ενοχλήσεων στον δικέφαλο, ενώ ο Πόποβιτς δεν πήρε μέρος στο προπονητικό δίτερμα προκειμένου να ξεκουραστεί.



Η προετοιμασία του ΟΦΗ για την αναμέτρηση με την Δόξα Δράμας θα συνεχιστεί το απόγευμα της Παρασκευής με προπόνηση στο γήπεδο της ομάδας (17.30).



Τέλος, η ΕΕΠ Β’ και Γ’ Εθνικής έκανε αποδεκτό το αίτημα που είχε θέσει η ΠΑΕ ΟΦΗ και στο παιχνίδι της Κυριακής με την Δόξα Δράμας θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του παλαίμαχου παίκτη της ομάδας Δημήτρη Βάβουλα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ