ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Παράσχος: "Την γλυτώσαμε στο 1ο ημίχρονο"

Παράσχος: "Την γλυτώσαμε στο 1ο ημίχρονο"
INTIME SPORTS

Στην ανωτερότητα της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο, στάθηκε ο Γιώργος Παράσχος, στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα. Φεύγει ο Ναπολεόνι τον Γενάρη.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη νίκη της ομάδας του, ο τεχνικός του Λεβαδειακού στάθηκε στο πρώτο ημίχρονο που η ομάδα του "γλίτωσε" από την ΑΕΚ όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ στην συνέχεια αποκάλυψε πως ο Ναπολεόνι έχει κλείσει σε άλλη ομάδα τον Γενάρη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός του Λεβαδειακού:

"Πετύχαμε μία σπουδαία νίκη, απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο. Η ΑΕΚ έδειξε και σήμερα ότι είναι σε καλή κατάσταση. Αφού τη γλιτώσαμε στο πρώτο ημίχρονο, καταφέραμε να ελέγξουμε τον αγώνα και να κάνουμε φάσεις στην επανάληψη. Οι αλλαγές στο πρώτο ημίχρονο μας επηρέασαν, είναι η αλήθεια, ενώ και το γήπεδο ήταν πολύ κακό, νομίζω.

Αν δεν κάνω λάθος και οι αλλαγές της ΑΕΚ ήταν αναγκαστικές. Μπορούμε πλέον να ατενίσουμε καλύτερα το μέλλον μας, μετά και από αυτή τη νίκη. Εύχομαι στην ΑΕΚ να συνεχίσει έτσι και τα αποτελέσματα θα έρθουν.

- Για τον Ναποελόνι

"Ο Ναπολεόνι ξέρουμε ότι είναι καλός παίκτης. Είχε προβλήματα με το πόδι του και μπήκε μετά από 1,5 μήνα. Μακάρι να μη του βγει κάποιος τραυματισμός. Να τον έχουμε ως τον Δεκέμβρη, γιατί έχει κλείσει σε άλλη ομάδα".

- Για το αν η ΑΕΚ κουράστηκε μετά το 60'

"Σημαντικό ρόλο έπαιξε το γήπεδο. Σαν να έπαιζαν σε βάλτο, ήταν τα παιδιά. Έγινε αργό το παιχνίδι. Και όταν δέχθηκε το γκολ η ΑΕΚ πήγε στις βαθιές μπαλιές. Αναγκαστικά".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ