ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Παράσχος: "Κρατάμε χαμηλούς τους τόνους"

Παράσχος: "Κρατάμε χαμηλούς τους τόνους"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Παράσχος στην συνέντευξη Τύπου τόνισε πως ο Ατρόμητος πλέον έχει ελπίδες για την πρόκριση μετά το 0-0 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Ο Ατρόμητος έχει ελπίδες για την πρόκριση πλέον μετά το 0-0 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", όπως τόνισε ο Γιώργος Παράσχος.

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

" Μείναμε ικανοποιημένοι μόνο από το αποτέλεσμα, απέναντι στον Ολυμπιακό και στο γήπεδό του. Αφού δεν δεχθήκαμε γκολ, έχουμε πιθανότητες για κάτι στην έδρα μας. Ήταν καλύτερος ο Ολυμπιακός, μας πίεζε στο πρώτο μέρος, δεν κρατούσαμε την μπάλα και ήμασταν και τυχεροί πολλές φορές και στα σουτ.

Ήταν και σε καλή μέρα ο Σηφάκης. Κρατάμε το αποτέλεσμα, είναι ευχάριστο ότι ήμασταν πολύ δυνατοί στημένες φάσεις και μπορέσαμε να κρατήσουμε το 0-0, αποτέλεσμα που μας αφήνει κάποιες μικρές και αμυδρές ελπίδες".

Μετά από 0-0 στο Καραΐσκάκη, μόνο αμυδρές είναι οι ελπίδες;
" Είμαστε λίγο επιφυλακτικοί, ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Την καλύτερη ομάδα Ελλάδας. Κρατάμε χαμηλούς τόνους, άλλωστε μας πάει αυτή η συμπεριφορά".

Στο τέλος διεκδικήσατε το γκολ:
" Προσπαθήσαμε, αν και ο Ολυμπιακός πίεσε στο τελευταίο εικοσάλεπτο, με το Ντομίνγκεζ που μας δημιούργησε πρόβλημα. Εμείς ρισκάραμε, με Ναπολεόνι, Καραμάνο αλλαγές, ελπίζαμε σε κάποιαν κόντρα επίθεση".

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Έχετε βρει το μυστικό του Ολυμπιακού; "Πιστεύω ότι είμαστε ομάδα που δέχεται δύσκολα γκολ, μπορεί και κρατάει άνετα το μηδέν, αλλά απέναντι στον Ολυμπιακό πρέπει να έχεις και τύχη. Στο πρωτάθλημα τον αντιμετωπίσαμε καλύτερα, δεν έκανε τόσες ευκαιρίες ".

Έχετε να πείτε κάτι διαιτησία;
" Άψογη ήταν. Αν έχω κάτι το λέω, δεν έχω πρόβλημα, δεν μπορώ να κρατήσω στόμα μου κλειστό".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ