ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Παράσχος: "Καθοριστικά τα ματς με Καλλονή και Βέροια"

Παράσχος: "Καθοριστικά τα ματς με Καλλονή και Βέροια"
INTIME SPORTS

Ντεμπούτο με το αριστερό για τον Γιώργο Παράσχο με τον Πλατανιά να γνωρίζει την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον έμπειρο τεχνικό να σημειώνει ότι η ομάδα του άξιζε κάτι καλύτερο.

Ο Πλατανιάς δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ντεμπούτο του Γιώργου Παράσχου στον πάγκο της ομάδας των Χανίων και ο έμπειρος τεχνικός μετά το τέλος του ματς υποστήριξε πως η ομάδα του θα μπορούσε να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία.

Εν συνεχεία μίλησε για τα ματς με Καλλονή και Βέροια εντός έδρας τα οποία θα κρίνουν και την παραμονή χαρακτηρίζοντας τα καθοριστικά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Παράσχος:

«Γενικά δεν μπορώ να πω ότι ήταν καλό παιχνίδι, αλλά είχε δυνατές μονομαχίες, πολλά τρεξίματα από τις δύο ομάδες, αλλά έλειψε η ποιότητα. Αισθανόμαστε άβολα με το αποτέλεσμα, γιατί θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε έστω την ισοπαλία. Κάναμε ένα καλό α' ημίχρονο, χωρίς να είμαστε επικίνδυνοι, αλλά παίξαμε τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο. Στη δημιουργία φάσεων και στην τελική πάσα υστερούμε πολύ.

Στην επανάληψη δεν ξεκινήσαμε καλά, δεχτήκαμε ένα γρήγορο γκολ, κι ένα δοκάρι από στημένες φάσεις που είναι ένα δυνατό μας σημείο. Πίστευα ότι δεν θα κινδυνεύσουμε από στημένη φάση. Χάσαμε λίγο τον έλεγχο για 20 λεπτά σ' εκείνο το σημείο, αλλά με τις αλλαγές την κάναμε πιο επιθετική την ομάδα μας και αν ήμασταν πιο τυχεροί στη φάση του 93' ίσως παίρναμε κάτι.

Δυστυχώς ακολουθεί ένας μαραθώνιος από εδώ και πέρα και έρχονται καθοριστικά παιχνίδια με την Καλλονή και την Βέροια. Εύχομαι στον ΠΑΣ, που έχει καλή ομάδα, να συνεχίσει το ίδιο καλά».

Για το πώς βλέπει την παρουσία του ΠΑΣ Γιάννινα στον πάγκο του οποίου κάθισε δύο φορές στο παρελθόν:
«Έχει κορμό και οι παίκτες του βρίσκονται με κλειστά μάτια, κάνει πολύ καλή δουλειά ο κ. Πετράκης. Παρότι φεύγουν 1-2 παίκτες κάθε χρόνο, πάντα εμφανίζεται δυνατός. Πρέπει να δώσουμε τα εύσημα και στον αντίπαλο προπονητή για τη δουλειά που κάνει στην ομάδα».

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ