ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Παράσχος: "Δεν ρισκάραμε όπως σε άλλα ματς"

Παράσχος: "Δεν ρισκάραμε όπως σε άλλα ματς"
INTIME SPORTS

Οι παίκτες του Λεβαδειακού δεν ρίσκαραν κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, όπως στα υπόλοιπα παιχνίδι σύμφωνα με τον Γιώργο Παράσχο και έτσι δεν μπόρεσαν να πάρουν τη νίκη. Τι είπε για το επιθετικό πρόβλημα

Οι παίκτες του Λεβαδειακού δεν ρίσκαραν κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, όπως στα υπόλοιπα παιχνίδι σύμφωνα με τον Γιώργο Παράσχο.

Επίσης, παραδέχθηκε πως η ομάδα της Βοιωτίας έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα και θα πρέπει να το λύσει με τους παίκτες που υπάρχουν τώρα στο δυναμικό της ομάδας.

Ο Γιώργος Παράσχος είπε μετά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης:

" Δυστυχώς για μια ακόμη αγωνιστική δεν καταφέραμε να κερδίσουμε, σίγουρα είχαμε απέναντί μας μια καλή ομάδα, δεν ρισκάραμε όπως και σε άλλα ματς. Πετύχαμε να μην κάνει ευκαιρίες ο Αστέρας, εκτός από του Σανκαρέ που ήρθε από το φάουλ.

Ήταν ένα μέτριο ματς, δε μας ήθελε και η μπάλα έστω και από κόντρα να μπει μέσα όπως αυτή στο σουτ του Μπουντόπουλου. Πρέπει να λύσουμε το πρόβλημα που έχουμε στο γκολ με τους παίκτες που έχουμε.

Πρέπει να προσπαθήσουμε να λύσουμε το πρόβλημα σε αυτόν τον τομέα. Δε μπορούσαμε να πάρουμε παίκτη επιθετικό το καλοκαίρι, άλλοι ήταν ακριβοί, άλλοι δεν ήθελαν, δεν πρέπει να μοιρολατρούμε, συνεχίζουμε".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ