ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Παράσχος: "Χίλιες φορές να χάναμε το ματς και όχι τον Βιτλή"

Ο Γιώργος Παράσχος από το ματς του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Ολυμπιακό
Ο Γιώργος Παράσχος από το ματς του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Ολυμπιακό EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Παράσχος στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ και παρά το θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα του στάθηκε περισσότερο στο σοβαρό τραυματισμό του Βιτλή. (VIDEO)

Ο Απόλλων Σμύρνης πήρε ένα σημαντικό βαθμό στην Τούμπα αλλά ο Γιώργος Παράσχος στις δηλώσεις του στη "NOVA" ήταν απόλυτα ειλικρινής λέγοντας πως χίλιες φορές να έχανε η ομάδα του παρά να τραυματιζόταν ο Βιτλής για τον οποίο υπάρχει έντονη ανησυχία πως έχει κάτι σοβαρό.

Ο αμυντικός των φιλοξενούμενων πέρασε ως αλλαγή στο 88' και χτύπησε στο 95' όταν σε μια από τις τελευταίες φάσεις έδιωξε σε κόρνερ με τον Βέρχουλστ να πέφτει πάνω του και τον ίδιο να μην πατάει καλά στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Γιώργος Παράσχος είπε μετά το τέλος του ματς

"Δυστυχώς φοβόμαστε τα χειρότερα. Αυτός ο βαθμός που ήταν σημαντικός για εμάς αμαυρώθηκε απ' αυτόν τον τραυματισμό και να σας πω την αλήθεια χίλιες φορές να χάναμε το παιχνίδι και να μην τραυματιζόταν το παιδί γιατί δεν ξέρω πόσο θα μείνει εκτός. Συγχαρητήρια στα παιδιά έκαναν μια καλή προσπάθεια και αν ήμασταν συγκεντρωμένοι στις στημένες φάσεις ίσως φεύγαμε με τον βαθμό".

Και συνέχισε για το γεγονός πως η ομάδα του πήρε το βαθμό:

"Δεν το καταφέραμε, στα τελευταία παιχνίδια παρότι δεν ήμαστε κοντή ομάδα αλλά ψηλή και δουλεύουμε και πολύ σε αυτό τον τομέα δυστυχώς τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές και μαζί με το Κύπελλο δεχόμαστε το ίδιο γκολ".

Ενώ για το ότι τσίμπησε το βαθμό η ομάδα του εκτός έδρας:

"Ίσως μας πηγαίνουν περισσότερο τα εκτός έδρας παιχνίδια παρά στην έδρα μας. Ίσως να δηλώσουμε να παίζουμε συνέχεια εκτός".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ