ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Παράσχος: "Χάρηκα την ομάδα μου"

Παράσχος: "Χάρηκα την ομάδα μου"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Παράσχος μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ αναφέρθηκε στην περίπτωση ενίσχυσης του ρόστερ της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός μετά την επικράτηση του Ατρόμητου με σκορ 1-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι για την 21η αγωνιστική της Super League:

"Συγχαρητήρια στα παιδιά, πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη. Δεν περιμέναμε ο αντίπαλος να παίξει τόσο κλειστά. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο χάρηκα την ομάδα μου, είχαμε μία ψυχραιμία. Ήμασταν άτυχοι στην τελική προσπάθεια. Νομίζω ότι κινδυνέψαμε σημαντικά μόνο μία φορά με τον Ίλιτς.

Από εκεί και πέρα στο δεύτερο ημίχρονο αγχωθήκαμε στο τελευταίο τέταρτο. Ήταν βασανιστικό και για μας και για τον κόσμο. Βλέπουμε τη συνέχεια του πρωταθλήματος και το παιχνίδι του Κυπέλλου. Έχουμε κάποια προβλήματα τραυματισμού, να δούμε πώς θα τα ξεπεράσουμε".

Είδαμε σήμερα Ναπολεόνι, Παπαδόπουλο και Καραμάνο μαζί. Θα το επιχειρήσετε ξανά;

"Από τη στιγμή που ο Καραμάνος μου δίνει τη δυνατότητα να παίξει και στα άκρα για ποιο λόγο να μη ρισκάρουμε; Μπορούμε να παίξουμε μπροστά και με τους δύο φορ, Ναπολεόνι και Παπαδόπουλο".

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν το μυαλό των παικτών στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό;

"Δε νομίζω. Από τη στιγμή που δεν ήρθε το δεύτερο γκολ θα δεχόμασταν κάποια πίεση στο τέλος. Στο δεύτερο ημίχρονο περισσότερο αγχωθήκαμε. Χάσαμε την καλή κυκλοφορία της μπάλας".

Μένει μία εβδομάδα μέχρι το τέλος των μεταγραφών. Να περιμένουμε κάτι;

"Κάτι περιμένουμε. Βλέπουμε συνέχεια παίκτες, κάτι θα κάνουμε. Μέχρι τελευταία στιγμή πιστεύω ότι θα παιδευόμαστε".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ