ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παραμύθια τα περί Νίνη

Παραμύθια τα περί Νίνη
INTIME SPORTS

Τέλος στα όποια όνειρα και σενάρια ανέφεραν πως η Λιόν έκανε κρούση για την απόκτηση του Σωτήρη Νίνη, έβαλε και επίσημα ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γόντικας. Προς την έξοδο Μελίσσης και Μπιάρσμιρ.

Με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Goal" ο Δημήτρης Γόντικας διέψευσε όσα είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας περί πρότασης της Λιόν στον Παναθηναϊκό ύψους 5.000.000 ευρώ για την απόκτηση του "el ninio".

"Μπορώ να σας διαβεβαιώσω, από τη στιγμή που ήμουν παρών σε όλο το στάδιο των διαπραγματεύσεων με τη Λιόν για τη μεταγραφή του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, ότι ουδέποτε η γαλλική ομάδα ρώτησε το παραμικρό για τον Νίνη. Απορώ πραγματικά πώς προέκυψε αυτή η πληροφορία και μπορώ να σας πω ότι πρόκειται για παραμύθια, για σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Στις συζητήσεις που έγιναν δεν ειπώθηκε τίποτα για κανέναν παίκτη του Παναθηναϊκού και το αποκλειστικό περιεχόμενο των επαφών μας αφορούσε την περίπτωση του Μπουμσόνγκ", ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, ο οποίος είχε άμεση συζήτηση με τους "λιονέ" για τους Γκοβού και Μπουμσόνγκ.

Πάει Γερμανία ο Μελίσσης

Στην Γερμανία και το Μόναχο αναμένεται να μεταβεί ο Χρήστος Μελίσσης για να δοκιμαστεί από την Μόναχο 1860. Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού, που δεν βρίσκεται στα πλάνα του Νίκου Νιόπλια, έχει δεχθεί κρούση από τον γερμανικό σύλλογο και αναμένεται εντός της εβδομάδας να μεταβεί στη Γερμανία.

Ο Ράινερ Μάουρερ, προπονητής της Μόναχο 1860 και γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας, καθώς έχει δουλέψει σε ΟΦΗ και Καβάλα, επικοινώνησε με την "πράσινη" ΠΑΕ και ζήτησε να δοκιμάσει στις προπονήσεις της ομάδας του τον Μελίσση για να διαπιστώσει την κατάσταση στην οποία είναι ο άσος του "τριφυλλιού". Ως εκ τούτου ο τελευταίος δεν ακολούθησε την αποστολή του Παναθηναϊκού στο Τορόντο.

Πόρτσμουθ και Βόλφσμπουργκ για Μπιάρσμιρ

Εκτός από τους Μάντζιο και Σεϊταρίδη έναν ακόμα παίκτη των πρωταθλητών Ελλάδος έχουν βάλει στο στόχαστρο οι ιθύνοντες της Πορτσμουθ. Συγκεκριμένα, οι "Πομπέις" εξετάζουν με ενδιαφέρον την περίπτωση του Ματίας Μπιάρσμιρ.

Η αγγλική ομάδα εντός των επόμενων ημερών δεν αποκλείεται να στείλει τον εκτελεστικό της διευθυντή, Αντριου Ανδρονίκου στην χώρα μας για να συζητήσει με ποιους παίκτες μπορεί να διαπραγματευθεί την παραχώρησή τους από τον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα με τους Αγγλούς και οι Γερμανοί φέρονται να καλοβλέπουν την περίπτωση του Σουηδού αμυντικού, τον οποίο τσέκαραν στο φιλικό προετοιμασίας στο Κιτσμπούχελ της Αυστρίας. Ο Μπιάρσμιρ είχε δείξει εξαιρετικά δείγματα και τράβηξε τα βλέμματα των "πράσινων" της Γερμανίας.

Εξετάζουν Μόουτσε

Εναν ακόμα δημιουργικό παίκτη θέλουν να προσθέσουν στο ρόστερ τους οι "πράσινοι". Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση απόκτησης του 23χρονου μεσοεπιθετικού της Μπόκα Τζούνιορς Πάμπλο Μόουτσε. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας "SportDay" ο Αργεντινός αριστεροπόδαρος που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τους νταμπλούχους Ελλάδος φέρεται να είναι και πάλι στα πλάνα τους.

Το κόστος δανεισμού του ποδοσφαιριστή ανέρχεται περίπου στις 750.000 ευρώ και με δεδομένη την αξία του συγκεκριμένου παίκτη δεν αποκλείεται να γίνει η κίνηση απόκτησής του για να εμπλουτιστεί η ομάδα με περισσότερη ποιότητα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ