ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Παραμένουν στο Ηράκλειο Κένεντι-Κεφαλούκος

Παραμένουν στο Ηράκλειο Κένεντι-Κεφαλούκος
κεφαλουκος

Την επέκταση της συνεργασίας με τον Λάμπρο Κεφαλούκο και τον Ντάνιελ Κένεντι ανακοίνωσε η ΠΑΕ. Επέστρεψε ο Καρέλης

Οι Κρητικοί ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών για τα επόμενα δύο χρόνια." Η Π.Α.Ε Διεθνής Ένωσις Εργοτέλης ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της, με τον Λάμπρο Κεφαλούκο για τα επόμενα δύο χρόνια", ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

"Έχω δεθεί με την ομάδα"

Ο Λάμπρος Κεφαλούκος βρίσκεται ήδη 3 χρόνια στην ομάδα, και με την ολοκλήρωση του νέου συμβολαίου του, διάρκειας 2 χρόνων, θα συμπληρώσει 5 χρόνια θητείας στον Εργοτέλη. Ο 26 χρόνος αμυντικός, είχε την φετινή περίοδο 13 συμμετοχές, από τις οποίες 9 ως βασικός και 4 ως αλλαγή.

«Μεγάλη μου επιθυμία ήταν να παραμείνω στην ομάδα, και νιώθω πολύ καλά που όλα κύλισαν ομαλά. Έκανα ότι μπορούσα για να παραμείνω, και τα υπόλοιπα ήταν διαδικαστικά» τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

« Έχω ήδη τρία χρόνια στο σύλλογο και έχω δεθεί πολύ με την ομάδα, αλλά και με τα παιδιά, ενώ πολύ σημαντικό ρόλο έπαιξε για μένα η παρουσία του προέδρου κ. Παπουτσάκη, τον οποίο σέβομαι και εκτιμώ».

Τέλος, αναφερόμενος στους στόχους των Κρητικών τη νέα χρονιά, δήλωσε: « Πρώτος μας στόχος είναι να μην περάσουμε τα ίδια με την χρονιά που πέρασε, και από εκεί και πέρα να προσπαθήσουμε να πάμε όσο το δυνατόν ψηλότερα".

Κένεντι ο επόμενος

Εξάλλου η ΠΑΕ Εργοτέλης προχώρησε στην επέκταση της συνεργασίας για ένα ακόμη χρόνο και με τον Ντάνιελ Κένεντι.

" H Π.Α.Ε Διεθνής Ένωσις Εργοτέλης ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της, με τον Ντάνιελ Κένεντι για ένα χρόνο", ανέφερε η ανακοίνωση.

Άφησε υποσχέσεις ο Καρέλης

Στο μεταξύ ο Νίκος Καρέλης επέστεψε χθες από τη Βερόνα της Ιταλίας όπου αγωνίστηκε με την Άρσεναλ σε τουρνουά, με τη συμμετοχή παικτών με χρονολογία γέννησης 92-93, αφήνοντας μάλιστα θετικές εντυπώσεις.

Οι ομάδες που έδωσαν το παρών εκτός των «κανονιέρηδων» ήταν, οι Μίλαν, Ίντερ, Βερόνα, Σπαρτάκ Μόσχας, Γιουβένους και άλλες τοπικές ομάδες.

Φιλικό με τον ΟΦΗ

Στο μεταξύ φιλικό παιχνίδι με τον ΟΦΗ θα δώσει σήμερα(18:00) ο Εργοτέλης στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο. Παράλληλα προγραμματίστηκε νέο φιλικό το Σάββατο στις 17:30 το απόγευμα στην Επισκοπή Ρεθύμνου, με την τοπική ομάδα.

Ο αγώνας θα γίνει για φιλανθρωπικό σκοπό, καθώς τα έσοδα θα δοθούν σε συγγενική οικογένεια ποδοσφαιριστή της ομάδας του Ρεθύμνου, που έχασε ένα αγαπημένο της πρόσωπο.



























TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ