ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παραμένει υπό κρίση ο Μίτσελ

Παραμένει υπό κρίση ο Μίτσελ
INTIME SPORTS

Μπορεί ο Ολυμπιακός να νίκησε τον Ατρόμητο με 2-1, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να βγει ο Μίτσελ από τη δύσκολη θέση. Για δύο μέσους πάνε οι "ερυθρόλευκοι".

Για την 2η αγωνιστική της Super League, ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 2-1 του Ατρόμητου στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και έχει το απόλυτο των δύο νικών στα δύο πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Μπορεί να έμειναν πίσω στο σκορ στο 47' από το γκολ του Ναπολεόνι οι Πειραιώτες, ωστόσο οι Φουστέρ (51') και Σαβιόλα (54') ανέτρεψαν του προβάδισμα των φιλοξενούμενων και οδήγησαν τον Ολυμπιακό στο τρίποντο. Συνολικά στην επανάληψη οι παίκτες του Μίτσελ έπαιξαν για 20 λεπτά καλό ποδόσφαιρο, πετυχαίνοντας και τρίτο τέρμα με τον Μήτρογλου που κακώς ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Πάντως ο Ισπανός τεχνικός παρά τη νίκη, δεν μπορεί να αισθάνεται άνετος στον ερυθρόλευκο πάγκο. Από το ματς με την Καλλονή στην πρεμιέρα και μετά είναι έντονος ο προβληματισμός της διοίκησης για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας και η επικράτηση επί του Ατρόμητου δεν είναι αρκετή από μόνη της να αλλάξει τα δεδομένα.

Ο Μίτσελ εξακολουθεί να βρίσκεται υπό κρίση, κάτι που φαίνεται και από τον τρόπο που αντιδρά τις τελευταίες μέρες. Είτε στην προπόνηση, είτε στο ματς, είτε στην συνέντευξη Τύπου, ο 50χρονος κόουτς δεν δείχνει την ίδια άνεση που είχε μέχρι και την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι διοικούντες τον Ολυμπιακό προ ημερών ζήτησαν από τον Μίτσελ εξηγήσεις για την κατάσταση της ομάδας, τονίζοντας πως περιμένουν να δουν βελτίωση.

Κόντρα στον Ατρόμητο οι Πειραιώτες είχαν ένα καλό διάστημα στο δεύτερο ημίχρονο, όμως το δείγμα είναι μάλλον μικρό για να διώξει την αμφιβολία από τους υπεύθυνους της ομάδας. Το προσεχές διάστημα θα δείξει πως τι κατάληξη θα έχει το θέμα.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, ο Ολυμπιακός θα επιχειρήσει να αποκτήσει δύο παίκτες ποιότητας για τον άξονα της μεσαίας γραμμής, εκεί δηλαδή όπου δείχνει να έχει πρόβλημα η ομάδα. Στα επόμενα 24ωρα οι ερυθρόλευκοι πιθανότατα θα προχωρήσουν σε μια μεταγραφή, με σκοπό να κλείσουν και δεύτερο παίκτη μέχρι την λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ