ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Παραμένει στο Δ.Σ. ο Παπαδόπουλος

Παραμένει στο Δ.Σ. ο Παπαδόπουλος
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Παπαδόπουλος μπορεί να παραχώρησε τις μετοχές στον Βασίλη Αδαμάκη, ωστόσο θα παραμείνει στο Δ.Σ. της ομάδας της Καισαριανής

Μπορεί ο Νίκος Παπαδόπουλος να παρέδωσε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών στον πρόεδρο της ΠΑΕ Βασίλη Αδαμάκη, όμως δεν δείχνει την διάθεση να εγκαταλείψει τον Εθνικό Αστέρα.

Άλλωστε η ενασχόληση του με την ομάδα για 21 συνεχή χρόνια δεν μπορεί να διαγραφεί από την μία στιγμή στην άλλη και ο Νίκος Παπαδόπουλος δείχνει διατεθειμένος να βοηθήσει ξανά την ομάδα και να σταθεί στο πλευρό της ΠΑΕ.

Μάλιστα απ' ότι έγινε γνωστό στις συζητήσεις που είχε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Βασίλη Αδαμάκη, λίγο μετά την οριστική συμφωνία για την παραχώρηση των μετοχών, αποφασίσθηκε όπως ο Νίκος Παπαδόπουλος συμμετάσχει στο νέο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας, προκειμένου να βοηθήσει από κάποιο πόστο την ομάδα.

Φυσικά όλες αυτές οι λεπτομέρειες θα ρυθμισθούν στην συνέχεια αφού ο Βασίλης Αδαμάκης δείχνει αποφασισμένος να προχωρήσει τον προγραμματισμό της ομάδας και από εκεί και πέρα όλα τα θέματα της ομάδας να μπουν σε μία σειρά.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ αναγνωρίζει απόλυτα ότι αυτή την στιγμή προέχει η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, ώστε να ξεκινήσει η προετοιμασία και στην συνέχεια θα ασχοληθεί επισταμένα και με τα υπόλοιπα θέματα, που άπτονται της σωστής οργάνωσης και λειτουργίας της ΠΑΕ

TAGS ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ