ΓΑΛΛΙΑ

Παραμένει στην Παρί ο Λε Γκουέν

Παραμένει στην Παρί ο Λε Γκουέν
Λε Γκουέν

Παραμένει ο Λε Γκουέν στην Παρί παρά και την χθεσινή ήττα της ομάδας του μέσα στο Παρκ Ντε Πρένς

Ο Πολ Λε Γκουέν δεν κρύφτηκε μετά την 5η ήττα της ομάδας του σε εννέα εντός έδρας παιχνίδια, ανέλαβε την ευθύνη και δήλωσε ότι συνεχίζει την δουλεία παρά την μεγάλη πίεση που είναι λογικό να του ασκείται μετά τα ατυχή αποτελέσματα.
“Είμαι ο προπονητής αυτής της ομάδας και αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για την εικόνα της, η 18η θέση μας στο βαθμολογικό πίνακα είναι κάτι σίγουρα όχι ικανοποιητικό, παρόλα αυτά νιώθω ότι μπορώ να αντιστρέφω το κλίμα που υπάρχει, δεν πρόκειται να τα παρατήσω”.



“Απογοητεύτηκα από το πως εξελίσσονται τα πράγματα για εμάς και παρόλο που λέω μπράβο στην Καέν για την σπουδαία της νίκη, μέσα μου νιώθω ντροπή για τον τρόπο που χάσαμε. Προσπαθήσαμε αρκετά, κάναμε ευκαιρίες και είχαμε αυτοσυγκέντρωση αλλά η Καέν με λίγες φάσεις κατάφερε να πάρει το παιχνίδι”.



Για το γεγονός ότι στο γήπεδο ήταν 37,000 κόσμος που στο τέλος τον αποδοκίμασε ο ίδιος είπε: “Τους καταλαβαίνω, μας βοήθησαν πάντως στο παρελθόν και πρέπει να το κάνουν και τώρα, όλοι μας είμαστε απογοητευμένοι από την θέση της ομάδας, οι παίκτες έχουν πρόβλημα αυτοπεποίθησης πράγμα που πρέπει να λυθεί άμεσα, αλλά να το ξέρετε ούτε θα κινδυνεύσουμε, ούτε θα τα παρατήσουμε”.
TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ