ΚΥΠΡΟΣ

Κάηκαν από φωτοβολίδες τα ρούχα του Σέρινταν

Κάηκαν από φωτοβολίδες τα ρούχα του Σέρινταν

Ο Σίλιαν Σέρινταν ανέβασε φωτογραφίες στον επίσημο λογαριασμό του με την καμμένη του εμφάνιση από τα επεισόδια που έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου στην Κύπρο.

Ακόμα ένα παιχνίδι στην Κύπρο σημαδεύτηκε από σοβαρά επεισόδια. Αυτή τη φορά ο ΑΠΟΕΛ αντιμετώπισε την ΑΕΛ στον τελικό του Κυπέλλου τον οποίο και κατέκτησε επικρατώντας με 4-2. Το τέταρτο γκολ ΑΠΟΕΛ, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ρίισε, ήταν αυτό που προκάλεσε την έκρηξη των φίλων της ΑΕΛ με αποτέλεσμα να γενικευτούν τα επεισόδια και οι αστυνομικές δυνάμεις να μπουν στην κερκίδα.

Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα υπήρξε ρίψη αντικειμένων κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να διακοπεί αρκετές φορές ο αγώνας. Ο επιθετικός του ΑΠΟΕΛ, Σίλιαν Σέρινταν, ήταν τυχερός μέσα στην ατυχία του από τα όσα έζησε στην αναμέτρηση.

Στη φωτογραφία που ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook φαίνεται ξεκάθαρα η καμμένη του φανέλα με τον παίκτη του ΑΠΟΕΛ η οποία βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας την ώρα που εκείνος έκανε προπόνηση. Χαρακτηριστικά ο Σέρινταν έγραψε: "Απλά ένα ακόμα παιχνίδι στην Κύπρο".

''Just another game in Cyprus!''

Posted by Cillian Sheridan on Wednesday, 20 May 2015
TAGS ΚΥΠΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ