ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ

Παραιτήθηκε ο Ρόδης

Παραιτήθηκε ο Ρόδης
Γιάννης Ρόδης INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Ρόδης υπέβαλλε την παραίτησή του από την θέση του προέδρου της ΠΑΕ Θρασύβουλος

Την παραίτησή του από την προεδρία της ΠΑΕ Θρασύβουλος υπέβαλλε το μεσημέρι της Κυριακής ο Γιάννης Ρόδης. Ο κ. Ρόδης στην επιστολή του δεν έκανε γνωστούς τους λόγους της παραίτησής του, τονίζοντας πως η νέα διοίκηση θα καταφέρει να οδηγήσει την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών.

Η επιστολή του κ. Γιάννη Ρόδη αναφέρει:

"Με την παρούσα επιστολή υποβάλω την παραίτησή μου από την θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ Θρασύβουλος. Πριν από 35 μήνες ηγήθηκα της προσπάθειας να καθιερωθεί η ομάδα της Φυλής στις συνειδήσεις όλων των Ελλήνων φιλάθλων με σήμα κατατεθέν το ευ αγωνίζεσθαι.

Σε αυτά τα τρία χρόνια ο Θρασύβουλος με την συνδρομή των πολύτιμων συνεργατών μου κατάφερε να κάνει το όνομά του γνωστό σε όλη την επικράτεια και όχι μόνο. Κέρδισε την άνοδό του στην Σούπερ Λίγκα με ομολογουμένως καταπληκτικό ποδόσφαιρο, έφτασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας αποκλείοντας σπουδαίες ομάδες ενώ και στα σαλόνια κατάφερε να σταθεί σαν ίσος προς ίσον απέναντι σε όλους τους μεγάλους αντιπάλους.

Σήμερα παραδίδω μια ομάδα με ψυχολογία και πνεύμα νικητή, αξιοπρεπή και αναγνωρισμένη σε ολόκληρη την φίλαθλη Ελλάδα. Πλέον ο Θρασύβουλος έχει κερδίσει το σεβασμό όλων. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, τους εργαζόμενους στην ΠΑΕ και φυσικά όλους τους προπονητές και ποδοσφαιριστές που είχα την χαρά και την τιμή να συνεργαστώ στο διάστημα της παρουσίας μου.

Περισσότερο θα ήθελα να ευχαριστήσω τους άμεσους συνεργάτες μου και συνοδοιπόρους σε αυτή την προσπάθεια. Τον δήμαρχο Φυλής, κ. Μπουραϊμη Δημήτρη, τον αντιδήμαρχο κ. Αβράμη Σταμάτη, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Μπρέμπο Αριστείδη, τον αντιπρόεδρο κ. Κατσίλα και φυσικά τον προπονητή Σάκη Τσιώλη για την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης γιατί αναφέρονταν πάντα με κολακευτικά σχόλια στον Θρασύβουλο. Έχω την πεποίθηση ότι η νέα διοίκηση θα συνεχίσει τον δρόμο των επιτυχιών και της εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία.

ΜΕ ΤΙΜΗ ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΟΔΗΣ"

TAGS ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ