ΒΕΡΟΙΑ

Παραιτήθηκε ο Καρύδας

Παραιτήθηκε ο Καρύδας
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Καρύδας παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της Βέροιας μετά την βαριά εντός έδρας ήττα με 4-0 από την ΑΕΚ

Ουσιαστικά ο τεχνικός της Βέροιας πληρώνει τις κακές εμφανίσεις της ομάδας του, τις πολλές αποβολές και το γεγονός πως η "βασίλισσα" είναι δίχως νίκη εδώ κι έξι αγωνιστικές.

Τα σενάρια για αντικατάσταση του είχανε αρχίσει να ακούγονται από το ξεκίνημα της εβδομάδας, με τον πρόεδρο της Βέροιας Γιώργο Αρβανιτίδη να κοιτά κυρίως στο εξωτερικό.

Σε πρώτη φάση πάντως σε ρόλο υπηρεσιακού τεχνικού στην Βέροια θα αναλάβει ο Στέφανος Γαϊτάνος μέχρι να βρεθεί ο διάδοχος του Καρύδα ενώ από την ελληνική αγορά πρώτη επιλογή αποτελεί πάντα ο Άγγελος Αναστασιάδης.

"Σαν Βεροιώτης και σαν επαγγελματίας θέλω να ζητήσω μια μεγάλη συγγνώμη από τους φιλάθλους για την σημερινή βαριά ήττα. Προσωπικά έχω υποβάλει την παραίτησή μου στον κ. Αρβανιτίδη, τον οποίο θέλω να ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου", τόνισε μετά την λήξη ο Καρύδας.

Στην συνέχεια γύρισε τον χρόνο μία εβδομάδα πίσω και δήλωσε: "Μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ είπα στους παίκτες μου ότι αν χάναμε ένα από τα επόμενα τρία παιχνίδια, θα υπέβαλα την παραίτησή μου. Πιστεύω ότι η παραίτηση θα γίνει δεκτή, η ομάδα έχει ανάγκη από ένα «σοκ» αυτή τη στιγμή"

Αναφορικά με το σημερινό ματς με την ΑΕΚ υποστήριξε: "Δεχθήκαμε το πρώτο γκολ και πάλι από ανύποπτη φάση και μετά από τέσσερα λεπτά το σκορ έγινε 0-2. Στην συνέχεια ήταν δύσκολο να αντιδράσουμε. Ήρθε η αποβολή και το τρίτο γκολ και εκεί όλα τελείωσαν. Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε αλλά όταν βρίσκεσαι πίσω στο σκορ με δύο τέρματα, είναι δύσκολο να αντιδράσεις".

TAGS ΒΕΡΟΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ