ΑΓΓΛΙΑ

Παραιτήθηκε ο Καπέλο

England's head coach Fabio Capello (R) talks with England defender John Terry during the FIFA World Cup 2010 group C preliminary round match between England and Algeria at the Green Point stadium in Cape Town, South Africa, 18 June 2010.
ANSA/NIC BOTHMA
England's head coach Fabio Capello (R) talks with England defender John Terry during the FIFA World Cup 2010 group C preliminary round match between England and Algeria at the Green Point stadium in Cape Town, South Africa, 18 June 2010. ANSA/NIC BOTHMA EPA

Η αγγλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου ανακοίνωσε πως ο Φάμπιο Καπέλο παραιτήθηκε από την θέση του ομοσπονδιακού προπονητή (video)

Η αγγλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου ανακοίνωσε πως ο Φάμπιο Καπέλο παραιτήθηκε από την θέση του ομοσπονδιακού προπονητή.

Ο Ιταλός τεχνικός είχε το απόγευμα της Τετάρτης συνάντηση στο "Γουέμπλεϊ" με τον πρόεδρο και τον γενικό γραμματέα της ομοσπονδίας, στους οποίος γνωστοποίησε την απόφασή του.

Η ανακοίνωση της ομοσπονδίας αναφέρει πως οι συζητήσεις είχαν να κάνουν με την απομάκρυνση του Τζον Τέρι από την θέση του αρχηγού της ομάδας.

Αυτό έγινε μετά τις κατηγορίες του Άντον Φέρντιναντ για ρατσιστική επίθεση από τον Τέρι, ενώ ο Ιταλός τεχνικός δεν συμφωνούσε σε καμία περίπτωση με αυτήν την απόφαση.

Η παραίτηση του Καπέλο έγινε αμέσως δεκτή από την ομοσπονδία, με τους ανθρώπους της να δηλώνουν πως πρόκειται για σωστή απόφαση του Ιταλού.

Ο Ντέιβιντ Μπέρνσταϊν, γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας, θα δώσει συνέντευξη τύπου στο "Γουέμπλεϊ" την Πέμπτη στις 14:00 (ώρα Ελλάδος).

Όσον αφορά στον αντικαταστάτη του Καπέλο στην τεχνική ηγεσία των "3 λιονταριών", οι πληροφορίες θέλουν φαβορί τον προπονητή της Τότεναμ, Χάρι Ρέντναπ.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ