STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παραιτήθηκε από την προεδρία ο Στράτος

Παραιτήθηκε από την προεδρία ο Στράτος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την απόφασή του να παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου της Super League, γνωστοποίησε μέσω επίσημης ανακοίνωσης ο Γιώργος Στράτος.

Την ώρα που όλες οι ενδείξεις συνηγορούν στο γεγονός πως εντός της ημέρας (18/8) θα ανακοινωθεί από τον Σταύρο Κοντονή η απόφαση περί αναβολής του πρωταθλήματος της Super League, o Γιώργος Στράτος έκανε γνωστό πως αποχωρεί από τη θέση του προέδρου της Super League ο Γιώργος Στράτος.

Με τη θέση πλέον να μένει... ορφανή αναμένεται σε σύντομο χρονικό διάστημα ΔΣ στην Super League έτσι ώστε να βρεθεί ο αντικαταστάτης του.

Η συγκεκριμένη συνεδρίαση θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, αφού θα συζητηθούν και άλλα θέματα της επικαιρότητας που αφορούν τις αποφάσεις της ΕΠΟ και το ενδεχόμενο αναβολής της έναρξης του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη με την οποία με περιβάλλατε τις λίγες αυτές μέρες που διετέλεσα πρόεδρος της SUPER LEAGUE. Προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις, σ’ ένα πολύ δυσμενές όπως γνωρίζετε περιβάλλον, να φανώ αντάξιός της.

Η ομόφωνη εκλογή μου προέκυψε με την ανάληψη συγκεκριμένης δέσμευσης από μέρους της ομάδας την οποία έχω την τιμή να εκπροσωπώ και εμού προσωπικώς. Από τη στιγμή που ένα μέλος ήρε την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου, είμαι ηθικά υποχρεωμένος να τηρήσω τη δέσμευσή μας αυτή και να σας υποβάλλω την παραίτησή μου".

Εν τω μεταξύ, λίγα λεπτά πριν την παραίτηση του Γιώργου Στράτου είχε προηγηθεί ανακοίνωση από τον ιδιοκτήτη της Ξάνθης, Χρήστο Πανόπουλου, μέσω της οποίας ξεκαθαρίζει πως ο Στράτος παραιτήθηκε μετά από άρση της εμπιστοσύνης προς το πρόσωπο του από τον Ολυμπιακό.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ