ΞΑΝΘΗ

Πανόπουλος: "Ο Ολυμπιακός δεν στήριξε τον Στράτο"

Πανόπουλος: "Ο Ολυμπιακός δεν στήριξε τον Στράτο"
Πανόπουλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Χρήστος Πανόπουλος με ανακοίνωση του αποκάλυψε πως ο Γιώργος Στράτος παραιτήθηκε μετά από άρση της εμπιστοσύνης προς το πρόσωπο του από τον Ολυμπιακό.

Λίγα λεπτά μετά την παραίτηση του Γιώργου Στράτου από την προεδρία της Super League, ακολούθησε ανακοίνωση του Χρήστου Πανόπουλου στην οποία ξεκαθαρίζονται οι λόγοι της αποχώρησης του πρώτου.

Ο ισχυρός άνδρας της Ξάνθης τόνισε πως ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός συμφώνησαν αρχικά για την εκλογή του κ. Στράτου, όμως σε περίπτωση που ένας από τους τρεις άρει την εμπιστοσύνη του, τότε θα παραιτηθεί, όπως και έγινε.

Η πλευρά του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τον κ. Πανόπουλο, προχώρησε σε αυτή την κίνηση και ο Γιώργος Στράτος αποτελεί παρελθόν από την Super League.

Αναλυτικά:

«Σε μία προσπάθεια να υπάρξει ομοφωνία στην εκλογή του Προέδρου της SUPERLEAGUE και για να βελτιώσουμε την εικόνα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, με τις προσπάθειες που γινόντουσαν εκείνην την εποχή και που όσο με αφορά συνεχίζουν να γίνονται, ήρθα σε επικοινωνία με εκπροσώπους της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ (προς αποφυγήν κάθε παρεξηγήσεως οι ομάδες αναφέρονται με αλφαβητική σειρά), με τους εκπροσώπους του Παναθηναϊκού δεν κατέστη δυνατή αυτή η επικοινωνία σε εκείνο το συγκεκριμένο timing, και τους εξέφρασα τη σκέψη μου για το Γιώργο Στράτο.

Η θέση μου αυτή έγινε αποδεκτή και εγώ παράλληλα με τη σειρά μου, χωρίς κανένας από τους τρεις να μου το ζητήσει, δεσμεύτηκα ότι αν ένας από αυτούς άρει σε οποιοδήποτε σημείο της διαδρομής του Γιώργου Στράτου την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπό του, τότε ο Γιώργος Στράτος θα παραιτείτο από Πρόεδρος της SUPERLEAGUE.

Την εν λόγω διά λόγουδέσμευσή μου, τη γνωστοποίησα στο Γιώργο Στράτο με την παράκληση να την αποδεχτεί, όπως και έγινε.

Χθες, εκπρόσωπος του Ολυμπιακού σε επικοινωνία μαζί μου, ήρε για λογαριασμό της ομάδας του την εμπιστοσύνη του στο Γιώργο Στράτο και ως εκ τούτου, αφού τον ενημέρωσα γι’ αυτό , τις επόμενες ώρες ο Γιώργος Στράτος θα παραιτηθεί από την Προεδρία της SUPERLEAGUE τιμώντας τη δέσμευση αυτή.

Μέσα από τις γραμμές αυτές, θα ήθελα ειλικρινά να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες των 16 ομάδων για την ψήφο που έδωσαν στο Γιώργο Στράτο.

Τέλος με την παρούσα δηλώνω ότι ο Γιώργος Στράτος θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για την εκλογή του στη θέση του Προέδρου της SUPERLEAGUE στο δ.σ. που φαντάζομαι ότι θα συγκληθεί άμεσα μετά την παραίτησή του για το σκοπό αυτό έστω και αν λάβει μόνο την ψήφο της Α.Ο. ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ.»

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ