ΣΕΒΙΛΛΗ

Πάπου Γκόμες: "Ο Γκασπερίνι ξεπέρασε τα όρια και προσπάθησε να μου επιτεθεί σωματικά"

Ο Παπου Γκόμεζ με τη φανέλα της Σεβίλλης
Ο Παπου Γκόμεζ με τη φανέλα της Σεβίλλης 2021 MATEO VILLALBA / AP PHOTO

Ο Πάπου Γκόμες αποκάλυψε το λόγο για τον οποίο ζήτησε να φύγει από την Αταλάντα τονίζοντας ότι ο Γκασπερίνι προσπάθησε να του επιτεθεί σωματικά.

Μια συνέντευξη που θα συζητηθεί έδωσε στην εφημερίδα "La Nacion" ο Πάπου Γκόμες. Ο παίκτης της Σεβίλλης αποκάλυψε τον λόγο που αποχώρησε τον περασμένο Ιανουάριο από την Αταλάντα.

Όπως είπε ο Γκασπερίνι προσπάθησε να του επιτεθεί σωματικά, ενώ όταν ζήτησε από εκείνον να απολογηθεί για την πράξη του δεν το έκανε.

"Μάλωσα με τον Γκασπερίνι, γιατί δεν υπάκουσα σε μία τακτική ένδειξη. Εμεναν 10 λεπτά για να τελειώσει το πρώτο ημίχρονο και μου ζήτησε να παίξω δεξιά, ενώ έπαιζα καλά στα αριστερά. Του είπα «όχι». Αφού αρνήθηκα, ήξερα ότι στο ημίχρονο θα με αντικαθιστούσε.

Ετσι κι έγινε, αλλά στα αποδυτήρια ο Γκασπερίνι ξεπέρασε τα όρια και προσπάθησε να μου επιτεθεί σωματικά. Αυτό ήταν απαράδεκτο, γι’ αυτό και ζήτησα συνάντηση με τον πρόεδρο του συλλόγου, Αντόνιο Περκάσι, και του είπα ότι δεν είχα κανένα πρόβλημα να συνεχίσω, αποδεχόμενος ότι έκανα λάθος. Εδειξα ανυπακοή στον προπονητή και δεν ήμουν καλό παράδειγμα, ως αρχηγός. Αλλά είπα στον πρόεδρο ότι χρειάζομαι μια συγγνώμη από τον Γκασπερίνι.

Προσωπικά ζήτησα συγγνώμη από τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου για αυτό που συνέβη αλλά δεν έλαβα καμία συγγνώμη από τον προπονητή. Μετά από λίγες μέρες ενημέρωσα τον πρόεδρο ότι δεν θέλω να είμαι στην Αταλάντα όσο βρίσκεται ο Γκασπερίνι στην τεχνική ηγεσία", ανέφερε χαρακτηριστικά.

TAGS ΣΕΒΙΛΛΗ ΙΣΠΑΝΙΑ ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ