ΑΕΚ

Παπασταθόπουλος: "Μπορεί ο Μπάγεβιτς"

Παπασταθόπουλος: "Μπορεί ο Μπάγεβιτς"
Παπασταθοπουλος

Ο Παπασταθόπουλος, μίλησε για την πρώην του ομάδα της ΑΕΚ, τον Ντέμη Νικολαΐδη και τα περσινά Play off

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον NOVA ΣΠΟΡ FM ο έλληνας κεντρικός αμυντικός:
-Το πώς βλέπει την φετινή ΑΕΚ

" Η φετινή χρονιά δείχνει χαμένη για την ΑΕΚ, ο κ. Μπάγεβιτς πρέπει να χτίσει την ομάδα για του χρόνου. Ομως και για εμάς ήταν ξεγραμμένη πέρυσι, αλλά επιστρέψαμε, παρότι τελικά χάσαμε το πρωτάθλημα, γίνονται διάφορα πράγματα στην Ελλάδα που δεν πρέπει να συμβαίνουν, όμως αφού έτσι έγινε δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.

Φέτος η ΑΕΚ έκανε καλές μεταγραφές, αλλά είχε χάσει πολύ ήδη από πέρυσι. Είχε χάσει και αγωνιστικά, καθώς έφυγαν ο Λυμπερόπουλος, ο Δέλλας, ο Ριβάλντο, ο Ζίκος, αλλά με την φυγή αυτών των παικτών έχασε και την δυναμική της, διότι αυτοί οι παίκτες είναι μεγάλες προσωπικότητες, ήταν οι σημαίες της ΑΕΚ, βοηθούσαν ώστε η ομάδα να πάει μπροστά. Μαζί με αυτούς έφυγε ένα μέρος της δύναμης της ΑΕΚ. Δεν προσέφεραν μόνο αγωνιστικά, αλλά και δημιουργούσαν ένα κλίμα καλό προς τον κόσμο, τον ξεσήκωναν και καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Η φετινή ΑΕΚ δεν έχει παίκτη που να την "πάρει" πάνω του.

Οι νέοι παίκτες, όπως ο Μπασινάς, ο Κυργιάκος ήρθαν σε μία δύσκολη περίοδο για την ομάδα και έχουν εμπειρία, όπως έχει και ο Γεωργέας. Πάντως, υπάρχει πλέον και ο Μανωλάς που μπορεί να βοηθήσει, καθώς ήταν ποδοσφαιριστής.

Ο Δώνης ήρθε σε πολύ δύσκολη περίοδο, όπου η ομάδα είχε πολλά προβλήματα. Από όσα είχα δει, όντας εκτός ομάδας κατάλαβα πως είναι καλός προπονητής. Αυτό που κατάλαβα από την προετοιμασία, είναι πως έπαιζε πολύ επιθετικά"

-Τον Ντέμη Νικολαϊδη

" Κάτι έπρεπε να γίνει, διότι ο κόσμος γκρίνιαζε για τη διοίκηση, υπήρχε πρόβλημα μεταξύ της διοίκησης και των οπαδών. Η προηγούμενη διοίκηση έβγαζε υγεία, έκανε το καλό για την ομάδα, αγαπούσε την ομάδα. Ο Ντέμης Νικολαίδης είχε έναν διαφορετικό τρόπο επικοινωνίας με τους παίκτες, ήξερε και ποδόσφαιρο, ενώ οι περισσότεροι από τη νυν διοίκηση δεν έχουν παίξει επαγγελματικά ποδόσφαιρο και αυτό είναι μειονέκτημα. Μπορεί να έκανε λάθη, αλλά έκανε πολλά περισσότερα καλά, αν δεν ήταν αυτός η ομάδα δεν θα βρισκόταν στη Α’ Εθνική"

-Τα περυσινά Play off

" Είναι δύσκολο για τη διοίκηση να καταλάβει ότι εμείς δεν μπορούσαμε να συμμετάσχουμε στα play- off. Είναι διαφορετικό να είσαι στα γραφεία και διαφορετικό να ματώνεις στο γήπεδο. Επηρεαστήκαμε από τα όσα συνέβησαν πριν τα play- off, δεν γινόταν να παίξουμε, δεν θέλαμε, δεν είχαμε τις δυνάμεις τα αποθέματα. Δεν συμφωνώ με την διεξαγωγή των play- οff. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να παίζει ο δεύτερος με τον τρίτο. Ο τρίτος είναι τρίτος και ο δεύτερος είναι δεύτερος"
















TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ