ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Fichajes.net: "Ευχαριστημένος με την πρόταση της Μπέτις ο Παπασταθόπουλος"

Ο Παπασταθόπουλος τρέχει για την μπάλα σε αναμέτρηση της Άρσεναλ με την Μπράιτον στο Emirates στις 5 Δεκεμβρίου του 2019.
Ο Παπασταθόπουλος τρέχει για την μπάλα σε αναμέτρηση της Άρσεναλ με την Μπράιτον Ⓒ 2019 FRANK AUGSTEIN/ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με την ισπανική σελίδα fichajes.net, ο Παπασταθόπουλος είναι ικανοποιημένος με την πρόταση της Μπέτις, την οποία διαβίβασε στους ατζέντηδές του.

Το μέλλον του Σωκράτη Παπασταθόπουλου βρίσκεται μακριά από το Λονδίνο και την Άρσεναλ. Το SPORT24 σας είχε ενημερώσει για τα δεδομένα που ισχύουν με τον Έλληνα κεντρικό και τον Ολυμπιακό, ενώ αποκάλυψε και τη βολιδοσκόπηση προθέσεων που έγινε από τον νέο τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ, Παναγιώτη Κονέ.

Ενδιαφέρον για τον Παπασταθόπουλο είχαν εκφράσει επίσης η Τζένοα και η Φενέρμπαχτσε, με τους Ιταλούς μάλιστα να βγαίνουν εκτός διεκδίκησης. Η Mundo Deportivo πρόσθεσε και το όνομα της Ρεάλ Μπέτις.

Τη Δευτέρα (18/1) η ιστοσελίδα fichajes.net ανέφερε σε δημοσίευμα της ότι η υπόθεση ανάμεσα στον Έλληνα αμυντικό και την ισπανική ομάδα βρίσκεται σε καλό στάδιο.

Συγκεκριμένα υποστηρίζει ότι η πρόταση της Μπέτις είναι σοβαρή και ο Σωκράτης είναι ευχαριστημένος με αυτήν. Μάλιστα, τονίζει ότι έστειλε την προσφορά στους ατζέντηδές του, ώστε να εκκινήσουν οι διαπραγματεύσεις για τις απολαβές του και άλλες λεπτομέρειες.

ⓒ 2019 Frank Augstein/Associated Press

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ