ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Παπασταθόπουλος: "Μας επηρέασε το άγχος"

Παπασταθόπουλος: "Μας επηρέασε το άγχος"
INTIME SPORTS

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στάθηκε στην σημαντικότητα της νίκης για την Εθνική μας αναφορικά με την εξέλιξη του ομίλου.

Παπασταθόπουλος: " Ήταν ένα ματς δύσκολο και αυτό που μετράει είναι οι τρεις βαθμοί. Δεν σκεφτόμασταν το προηγούμενο ματς. Σε αυτή την έδρα δεν είχαμε καλή παράδοση. Η αποβολή ήταν ένα επαγγελματικό φάουλ. Δεν ήταν κόκκινη αλλά τώρα δεν μπορεί να αλλάξει κάτι. Πιστεύω ότι φάσεις βγάλαμε στην επανάληψη, η ομάδα έτρεξε αλλά η μπάλα δεν ήθελε να μπει.

Το θέμα είναι να παίρνουμε βαθμούς γιατί τότε καταφέρνεις να πετυχαίνεις τον στόχο σου. Επηρέασε ότι μαζευτήκαμε μετά από πολύ καιρό και έπρεπε να τα κάνουμε όλα σε τρεις μέρες. Αυτά που γίνονται στην Ελλάδα δεν δείχνουν καλή εικόνα στο εξωτερικό. Όλα τα παιδιά είμαστε ενωμένα και προσηλωμένοι στον στόχο μας.

Θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα. Ολα τα παιχνίδια σε τέτοιες έδρες απέναντι σε ομάδες που δεν έχουν να χάσουν τίποτα είναι δύσκολα ενώ έχουν βελτιωθεί πολύ. Κυρίως είχαμε άγχος στο πρώτο μέρος στην επανάληψη παίξαμε πιο παραγωγικά και ήρθε το γκολ.

Δεν θεωρούσαμε τη νίκη πριν το ματς δεδομένη. Η ομάδα ίσως ήταν αγχωμένη και έστω και με τύχη πήραμε τους τρεις βαθμούς. Σίγουρα τη νίκη της Γεωργίας την γνωρίζαμε αλλά αυτό δεν το σκεφτόμασταν. Επαναλαμβάνω ήμασταν αγχωμένοι και βελτιωθήκαμε πολύ στην επανάληψη και αυτό που μετράει είναι η νίκη.

Δεν μπορώ να κρίνω γιατί δεν πετυχαίνουμε πολλά γκολ στον όμιλο. Αυτός που αποφασίζει είναι ο προπονητής, που παραμένει αήττητος στον πάγκο της Εθνικής και γνωρίζει καλύτερα".

Σωτήρης Νίνης: "Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και χάσαμε το πρώτο ημίχρονο, αφού δεν εφαρμόσαμε τις εντολές του προπονητή. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε καλό παιχνίδι και δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες καταφέρνοντας να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Ευελπιστούμε σε ανάλογη συνέχεια για να συγκεντρώσουμε βαθμούς και να πετύχουμε το στόχο μας, είναι σημαντικό το ότι βρισκόμαστε στην πρώτη θέση".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ