ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παπασταθόπουλος: "Η ανανέωση του Μαρτίνς δείχνει ότι ο Ολυμπιακός σκέφτεται ευρωπαϊκά"

Ο Παπασταθόπουλος στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Λαμία
Ο Παπασταθόπουλος στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Λαμία INTIME

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε για την ανανέωση του Πέδρο Μαρτίνς με τον Ολυμπιακό και υποστήριξε ότι είναι ενδεικτική των μεγάλων στόχων της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε στην κάμερα της Nova για την ανανέωση του Πέδρο Μαρτίνς, την οποία συνέδεσε με τους στόχους του Ολυμπιακού τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη.

"Για να είναι ο συγκεκριμένος προπονητής τόσο καιρό στην ομάδα δείχνει πως έχει κάνει έργο, έχει κατακτήσει τίτλους και έχει παίξει καλό ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός μεγάλωσε ως ομάδα, το ότι ανανέωσε το συμβόλαιο του προπονητή αυτή την συγκεκριμένη στιγμή δείχνει πως έχει αλλάξει τρόπο σκέψης, έχει δικό του τρόπο, σκέφτεται διαφορετικά, δεν έχει σχέση με άλλες ομάδες, πλέον είναι ξεκάθαρο πως ο Ολυμπιακός δεν σκέφτεται μόνο τους τίτλους, έχει ανοίξει την σκέψη του για το μέλλον. Η ανανέωση αυτή δείχνει πως ο Ολυμπιακός σκέφτεται πλέον ως ευρωπαϊκή ομάδα, μακάρι η συνέχιση της συνεργασίας να έρθει με πολλά τρόπαια και επιτυχίες", τόνισε ο πολύπειρος Έλληνας στόπερ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ