STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παπακώστας: "Ο πρώτος που φταίει είμαι εγώ"

Παπακώστας: "Ο πρώτος που φταίει είμαι εγώ"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Παπακώστας παραδέχτηκε ότι είναι προβληματισμένος από την εικόνα της ΑΕΛ κόντρα στον Αστέρα, ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο και αποκάλυψε ότι θα έχει συζήτηση με τον πρόεδο Κώστα Πηλαδάκη. Συγχαρητήρια στους παίκτες του έδωσε ο Βαγγέλης Βλάχος.

"Συγχαρητήρια στον Αστέρα για τη δίκαιη νίκη του. Δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά από την αρχή. Είχαμε πολλή πίεση, άγχος και κάναμε λάθη.

Με το που χάνουμε το πέναλτι, κόπηκαν τα γόνατα. Δεν μπορείς να κάνεις κριτική, δεν υπήρχε λειτουργία. Η σημερινή εμφάνιση με προβλημάτισε 100%, θα δούμε πως μπορεί να αλλάξει η αγωνιστική συμπεριφορά.

Θα έχω μια κουβέντα αναλυτική με τον πρόεδρο. Δικαιότατα χάσαμε. Συγγνώμη στον κόσμο, τον απογοητεύσαμε πλήρως. Το θέμα είναι πως μπορείς να ξεφύγεις από την κάκιστη σημερινή εικόνα.

Δεν ήταν εικόνα ομάδας σήμερα. Στα άλλα παιχνίδια κάτι είχαμε. Ήταν τόση μεγάλη η πίεση για να κερδίσεις , σου δίνεται η ευκαιρία με το πέναλτι, χάνεται και τα χάνεις όλα. Δεν περιγράφεται η σημερινή εικόνα.

Δε γίνεται ανάλυση σε μια ώρα μέσα για το τι έφταιξε",
τόνισε στις δηλώσεις του ο Γιάννης Παπακώστας και συνέχισε:

"Αυτή τη στιγμή είμαι τόσο στενοχωρημένος που σκέφτομαι χίλια δυο. Σε μια-δυο ώρες θα έχω ραντεβού με τον πρόεδρο να δούμε τι φταίει. Η εμφάνιση ήταν ένα απρόβλεπτο γεγονός.

Ο πρώτος που φταίει είμαι εγώ. Είπαμε να παίξουμε με 2 φορ μήπως φτάσουμε στο γκολ πιο εύκολα. Κι αντί αυτού δεχτήκαμε γκολ. Τις προηγούμενες αγωνιστικές κάτι προσπαθούσες να βρεις. Το παιχνίδι αυτό σήμερα ποιος το περίμενε;

Στατιστικά δεν πετυχαίνει πάντα η αλλαγή προπονητή. Μακάρι να είναι αυτή η λύση και να γίνει εύκολα. Γιατί να μην πούμε ότι όπως ήξερα πέρσι να τη βγάλω από τη δύσκολη θέση την ομάδα γιατί να μη μπορώ και τώρα.

Αυτή είναι η δουλειά μας. Κάθε μέρα πίεση. Εκ του αποτελέσματος ασφαλώς δεν έχω βοηθήσει την ομάδα σήμερα. Ήταν πολύ καλύτερος ο Αστέρας".


Στον αντίποδα, ο Βαγγέλης Βλάχος εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη και την απόδοση των παικτών του, ενώ ζήτησε πέναλτι από τον κόσμο του για την αποβολή του κατά τη διάρκεια του ματς.

"O Αστέρας παίζει καλό ποδόσφαιρο είτε εντός είτε εκτός έδρας. Κυνηγάμε τη νίκη πάντα. Kερδίσαμε δίκαια και θα μπορούσε αυτή η νίκη να είναι μεγαλύτερη αν ήμασταν προσεκτικοί.

Συγχαίρω τους παίκτες μου που κάνουν προσπάθεια να παίξουν καλό ποδόσφαιρο γιατί αυτό είναι που θέλω. Εύχομαι καλή πορεία στη Λάρισα. Είχα πει ότι η ΑΕΛ έχει πρόβλημα όταν η μπάλα πέσει πίσω από τους αμυντικούς χαφ.

Είχαμε δουλέψει πολύ στην τακτική των αντεπιθέσεων, έτσι πετύχαμε διάνα 100%. Ζητάω συγγνώμη μόνο από τον κόσμο για την αντίδρασή μου, δεν αντιδρώ έτσι συνήθως.

Το πέναλτι θεωρώ ότι είναι πέναλτι, είδα αυτό που είδε και ο διαιτητής όμως πριν το πέναλτι έχει γίνει φάουλ στον Ουριμπάρι",
τόνισε ο Ελληνας τεχνικός.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ