ΛΑΜΙΑ

Παπαϊωάννου για το ακυρωθέν γκολ της Λαμίας: "Σιδηρόπουλε είσαι απαράδεκτος, παραποιείτε φάσεις με το VAR"

Η εικόνα του VAR στο γκολ της Λαμίας
Η εικόνα του VAR στο γκολ της Λαμίας PRINT SCREEN

Ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, με επίσημη δήλωση του στην ιστοσελίδα της ομάδας διαμαρτυρήθηκε για το γκολ που ακυρώθηκε στο 93' με τον ΠΑΟΚ και ζήτησε ξένους διαιτητές σε όλα τα ματς.

Η Λαμία ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ με 2-1 σε ένα ματς στο οποίο βρήκε γκολ ισοφάρισης στο 90+3' το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ τόσο μετά την υπόδειξη του επόπτη της αναμέτρησης όσο και μετά την εξέταση της φάσης στο VAR.

Συγκεκριμένα στο 90+3' είχαμε τη σέντρα προς τον Τιρόνε ο οποίος ήταν σε θέση οφσάιντ αλλά δεν βρήκε τη μπάλα που πήγε στον Ρόμανιτς που έβγαλε τη σέντρα προς τον Τσούκαλο που σκόραρε με τον Σιδηρόπουλο να δίνει οφσάιντ τον Τιρόνε.

Ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας όμως, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, με επίσημη δήλωση του στην ιστοσελίδα του συλλόγου εξέφρασε τα παράπονα του, χαρακτήρισε απαράδεκτο τον Σιδηρόπουλο, ζήτησε ξένους διαιτητές και τόνισε πως παραποιούνται φάσεις και μέσω VAR.

Η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει:

Πόσο πιο πολύ θα ξεφτιλίσετε το ελληνικό ποδόσφαιρο, ελληνική διαιτησία; Σιδηρόπουλε είσαι απαράδεκτος, παραποιείτε φάσεις με το VAR… Κύριε Κλάτενμπεργκ φέρτε ξένους διαιτητές για να δούμε λίγο πραγματικό ποδόσφαιρο… Το θέμα για εμάς δεν έκλεισε εδώ σήμερα… τώρα ανοίγει!"

TAGS ΛΑΜΙΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ