ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Παπαδόπουλος: "Πρώτα η δουλειά"

Παπαδόπουλος: "Πρώτα η δουλειά"
INTIME SPORTS

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (23/7) η πρώτη προπόνηση της Δόξας Δράμας για τη νέα σεζόν. Τι δήλωσε ο Σούλης Παπαδόπουλος. Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό του Απόστολου Παπουτσάκη

Το απόγευμα της Δευτέρας (23/7) πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της Δόξας Δράμας για τη νέα σεζόν με τον σύλλογο να έχει ως στόχο την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια της Super League.

Ο τεχνικός των "μαυραετών" πάντως, Σούλης Παπαδόπουλος στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως πλέον αυτό που προέχει είναι η δουλειά για να πετύχει η ομάδα τους στόχους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σούλης Παπαδόπουλος: " Έχουμε όρεξη για δουλειά, φιλοδοξία να πετύχουμε και πιστεύω ότι με την θέληση μας και με την δουλειά θα καταφέρουμε όσα έχουμε υποσχεθεί μέχρι τώρα.

Περιμένουμε άλλες τέσσερις προσθήκες στην ομάδα για να συμπληρωθεί το παζλ και σε συνεργασία με τον πρόεδρο σύντομα πιστεύω θα τις έχουμε. Πλέον τα λόγια είναι σε δεύτερο πλάνο και πρώτα έρχεται η δουλειά".

Συλλυπητήρια ανακοίνωση

Στο μεταξύ ανακοίνωση για τον αιφνίδιο θάνατο του προέδρου του Εργοτέλη Απόστολου Παπουτσάκη εξέδωσε η Δόξα, ενώ απεστάλη παράλληλα και συλλυπητήρια επιστολή στην ομάδα του Εργοτέλη.

" Το ΔΣ της ΠΑΕ Δόξα Δράμας, το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια τους προς την οικογένεια του αείμνηστου Απόστολου Παπουτσάκη. Τέτοιες ώρες τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν την θλίψη για την ανθρώπινη απώλεια", ανέφερε η ανακοίνωση.

TAGS ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ