CHAMPIONS LEAGUE

Παπαδόπουλος: "O Ζορμπάς της Σάλκε"

Παπαδόπουλος: "O Ζορμπάς της Σάλκε"

Συνέντευξη στο διαδικτυακό κανάλι της Σάλκε παραχώρησε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος. Ο διεθνής στόπερ μίλησε για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό με τα γυρίσματα να γίνονται στο ελληνικό εστιατόριο "Ζορμπάς" αλλά και μέσα σε αυτοκίνητο (video).

Ο "Papa" όπως τον αποκαλούν οι Γερμανοί είναι περιζήτητος αυτές τις μέρες από τον γερμανικό Τύπο λόγω της επικείμενης αναμέτρησης της Σάλκε με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο οποίος θεωρείται από τους πιο δημοφιλείς ποδοσφαιριστές των "Königsblauen" παραχώρησε μία ξεχωριστή συνέντευξη στο διαδικτυακό κανάλι οτυ γερμανικού συλλόγου.

Αρχικά στο video, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος από τη θέση του συνοδηγού απαντάει στις ερωτήσεις του δημοσιογράφους.

Προορισμός του ήταν το εστιατόριο ελληνικής κουζίνας "Ζορμπάς", το οποίο ο Κυριάκος Παπαδόπουλος συνηθίζει να επισκέπτεται στον ελεύθερο χρόνο του.

Το video μάλιστα διανθίζεται με πλάνα από την προπόνηση της Σάλκε, όπου ο Έλληνας άσος υπογράφει αυτόγραφα και φωτογραφίζεται με τους φανς της Σάλκε.

" Υπάρχει πολύ καλή ατμόσφαιρα στο ‘Καραϊσκάκη’, καλοί φίλαθλοι, όμως αυτό δεν μας ενδιαφέρει. Εμείς θα παίξουμε το παιχνίδι μας και θα κάνουμε το καλύτερο για να κερδίσουμε.

Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά ελπίζω να πάνε όλα καλά και να νικήσουμε", δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρώην άσος των "ερυθρολεύκων".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ