ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Παπαδόπουλος: "Να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό"

Παπαδόπουλος: "Να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό"
INTIME SPORTS

Μετά την πρόκριση επί της Ρόδου ο Διαγόρας στρέφει το ενδιαφέρον του στις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος σε δηλώσεις του για τον αγώνα με τον Θρασύβουλο χαρακτήρισε το ματς δύσκολο.

" Είναι ένα μάτς δύσκολο αυτό που έρχεται για το πρωτάθλημα football league . Εμείς μετά την νίκη-πρόκριση επί της Ρόδου για το Κύπελλο θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Πιστεύω να το πράξουμε και στο πρωτάθλημα παρά το γεγονός πώς παίξαμε στην Λειβαδιά με δέκα παίκτες για αρκετή ώρα ενώ την Τετάρτη για το Κύπελλο αγωνισθήκαμε για 120 λεπτά. Παρόλα αυτά πιστεύω πώς την Τετάρτη μπορέσαμε και προφυλάξαμε κάποιους παίκτες προκειμένου να συνεχίσουμε να έχουμε την ίδια φρεσκάδα και στον αγώνα της Κυριακής με τον Θρασύβουλο.

Αυτό που πρέπει να επισημάνουμε είναι πώς είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι από αυτό του Κυπέλλου. Παίζουμε με μια ομάδα που στην πρεμιέρα εντυπωσίασε. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να το αντιμετωπίσουμε όπως αυτά που προηγήθηκαν για μας. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που πρέπει να κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Δεν πρέπει να παίρνουν σε καμιά περίπτωση τα μυαλά μας αέρα και ανά πάσα στιγμή να είμαστε έτοιμοι για όλα
".

Στον αγώνα με τον Θρασύβουλο επανέρχεται ο Νίκος Προβατίδης που εξέτισε την ποινή του ενώ από την Τετάρτη μπήκε σιγά σιγά στους ρυθμούς της προπόνησης της ομάδας ο Πέτρος Καμηνιώτης.

Από την ΠΑΕ Διαγόρας με αφορμή την νίκη-πρόκριση επί της Ρόδου αλλά και τις τιμές των εισιτηρίων που ίσχυσαν στο παιχνίδι εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση: " Η ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ευχαριστεί όλους τους φίλους του Συλλόγου πουπροσήλθαν στον αγώνα κυπέλλου συμπαραστάθηκαν στην ομάδα μας και χειροκρότησαν την επιτυχία της. Συγχαίρει επίσης τους ποδοσφαιριστές για τις προσπάθειές τους και την πρόκριση αλλά και όλους τους φίλαθλους για την κόσμια αθλητική συμπεριφορά που επέδειξαν κατά τη διάρκεια του αγώνα. Τους καλούμε να δώσουν το ίδιο παρόν και στον της Κυριακής με τον Θρασύβουλο για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Μοναδικό μελανό σημείο υπήρξε το αρνητικό ρεκόρ προσέλευσης θεατών για πρώτη φορά σε αγώνα των δύο ομάδων, γεγονός που κυρίως οφείλεται στην τιμολογιακή πολιτική της γηπεδούχου, η οποία αισχροκέρδησε σε βάρος των φίλων των Διαγόρα χρεώνοντας 20 ευρώ τα εισιτήριαγια τις θύρες 6 και3 (όσο και το εισιτήριο των διακεκριμένων θέσεων), ενώ τα εισιτήριαγια τις γειτονικέςθύρες 5 και 4 χρεώνονταν 5 και 10 ευρώ".

TAGS ΔΙΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ