ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Παπαδόπουλος: "Είμαστε σε καλό δρόμο"

Παπαδόπουλος: "Είμαστε σε καλό δρόμο"
INTIME SPORTS

Σε καλό δρόμο βρίσκεται ο Πιερικός και θα πρέπει να συνεχίσει με τον ρυθμό που έχει μέχρι τώρα, όπως δήλωσε ο Σούλης Παπαδόπουλος στην συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης

Σε πολύ καλό δρόμο είναι ο Πιερικός και θα πρέπει να συνεχίσει έτσι στα τελευταία παιχνίδια ούτως ώστε να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή του στην κατηγορία, σύμφωνα με τον Σούλη Παπαδόπουλο.

Ο τεχνικός της ομάδας της Κατερίνης στην συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης, τόνισε μεταξύ άλλων πως η διακοπή έκανε καλό στην ομάδα, ωστόσο δεν πρέπει να επαναπαύεται κανείς.

Μεταξύ άλλων ο Σούλης Παπαδόπουλος είπε στη συνέντευξη Τύπου:

" Τα καταφέραμε καλά με τη Δόξα Δράμας και πήραμε τη νίκη. Είχαμε βάλει το όριο της σωτηρίας στους 40 βαθμούς και ίσως τώρα έχει κατεβεί λίγο. Θα πρέπει όμως να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό για να είμαστε και μαθηματικά εξασφαλισμένοι. Είμαστε σίγουρα σε καλό δρόμο.

Πιστεύω ότι η διακοπή μας έκανε καλό γιατί είχαν πιεστεί πάρα πολύ οι παίκτες από προπονήσεις και αγώνες. Το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική του ευθεία και γίνεται μεγάλη μάχη τόσο για τα πλέι οφ όσο και για τα πλέι άουτ. Εμείς, όσο βρίσκομαι εγώ στην ομάδα, είμαστε πρώτοι σε συγκομιδή βαθμών, παρόλα αυτά όμως, δεν έχουμε εξασφαλιστεί ακόμη.

Το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο άθλημα. Έχουμε τρία δύσκολα παιχνίδια, ένα με τον Εθνικό Αστέρα που παλεύει για την παραμονή, ένα με τον ΟΦΗ που κυνηγάει την απευθείας άνοδο και ένα με τον Πανθρακικό που διεκδικεί την είσοδο στα πλέι οφ. Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Σίγουρα στο ματς με τον Αστέρα θα έχουμε πολλές ελλείψεις όμως δε στεκόμαστε σε αυτές. Στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας μας έλειψε ο Πέντα, παρόλα αυτά τα καταφέραμε και ευελπιστώ ότι το ίδιο θα κάνουμε και τώρα.

Δεν πρέπει όμως να επαναπαύεται κανείς στην ομάδα μιας και δεν έχουμε σωθεί οριστικά παρότι έχουμε απόσταση ασφαλείας προς στιγμήν. Πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στο στόχο μέχρι τέλους και παράλληλα τώρα μας δίνεται μια ευκαιρία να ετοιμάσουμε την ομάδα για του χρόνου βλέποντας τις δυνατότητες των παικτών.

Ο Πιερικός έχι μια δυναμική σαν σωματείο. Πάντα δουλεύω στις ομάδες σα να είμαι δέκα χρόνια σε αυτές. Συζητάω με τους συνεργάτες μου. Η διοίκηση μου αφήνει εν λευκώ τη διαχείριση μιας και ξέρουν ότι δε θα υπάρξει πρόβλημα.

Όσον αφορά στο μεταγραφικό σχεδιασμό, δεν πιστεύω ότι οι ομάδες χτίζονται με πολλές αλλαγές. Ξέρω ποιοι μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του Πιερικού, ακόμη και από τους δανεικούς. Όποιοι αξίζουν, θα είναι μαζί μου στην προετοιμασία.

Υπάρχουν νεαρά παιδιά που έχουν πολλές προοπτικές όπως ο Νίκου που νομίζω ότι μπορεί να καθιερωθεί. Θεωρώ ότι 1-2 παιδιά το χρόνο μπορούν να προωθούνται και σε μερικά χρόνια να φτιάξει ο Πιερικός το δικό του κορμό. Φταίμε όμως και εμείς οι προπονητές σε αυτό το θέμα, που ζούμε κάτω από την πίεση του αποτελέσματος".

Από εκεί και πέρα, στα αγωνιστικά, κανονικά προπονήθηκε την Πέμπτη ο Μαρσέλο Πέντα και υπολογίζεται από τον Σούλη Παπαδόπουλο για την αναμέτρηση της Κυριακής.

Αντίθετα, ο έμπειρος τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεσή του, τους ανέτοιμους Μίμα και Γουσούλη αλλά και τους τιμωρημένους Παπαγεωργίου, Κοντέων, Πουρτουλίδη και Μιλόσκοβιτς.

TAGS ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ