ΑΡΗΣ

Παπαδόπουλος: "Έφταιξε η διοικητική αστάθεια"

Παπαδόπουλος: "Έφταιξε η διοικητική αστάθεια"
INTIME SPORTS

Ο Άρης αποχαιρετά το πρωτάθλημα της Super League με το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα και ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Φοιρού, Νίκος Παπαδόπουλος, στάθηκε στην διοικητική κατάσταση των τελευταίων χρόνων.

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Φοιρού, Νίκος Παπαδόπουλος, στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova για το μεθαυριανό παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στάθηκε στην διοικητική κατάσταση των τελευταίων ως αιτία του υποβιβασμού.

Μεταξύ άλλων παραδέχθηκε πως οι βλέψεις ήταν πολύ μεγαλύτερες από το να παραμείνει ο Άρης στην Super League ενώ για το παιχνίδι της Κυριακής με την ομάδα της Ηπείρου τόνισε πως θα έχουνε την ευκαιρία όλοι να το χαρούνε.

- Έρχεται μια πολύ στενόχωρη Κυριακή για τον Άρη ο οποίος αποχαιρετά την Superleague...
«Δυστυχώς, αυτή είναι η πραγματικότητα, μετά την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα. Δίνουμε το τελευταίο μας παιχνίδι στη Superleague και στόχος μας είναι να συνεχίσουμε τις τελευταίες καλές εμφανίσεις, κρατώντας ψηλά το ενδιαφέρον των παικτών».

- Ασφαλώς, δεν περιμένατε την κατάληξη της φετινής χρονιάς που οδήγησε στον υποβιβασμό του Άρη...
«Φυσικά και δεν το περιμέναμε. Πιστεύαμε σε καλύτερα αποτελέσματα και οι βλέψεις μας ήταν πολύ μεγαλύτερες από το να παραμείνει η ομάδα στη Superleague. Οι στόχοι ήταν διαφορετικοί»

- Τι ήταν αυτό που έφταιξε, τελικά;
«Αυτό που πρωτίστως έφταιξε, ήταν η διοικητική αστάθεια χρόνων, το οποίο ήταν το πιο βασικό που επηρέασε και την πορεία της ομάδας».

- Τι λέτε για τον ΠΑΣ Γιάννενα;
«Είναι μια καλή ομάδα. Θα έρθει να παίξει χωρίς το άγχος της παραμονής, όπως, πιθανόν, να περιμέναμε και εμείς, αλλά και κάποιοι άλλοι. Θα είναι ένα παιχνίδι το οποίο θα χαρεί όλος ο φίλαθλος κόσμος που θα βρεθεί στο γήπεδο».

- Η υπόσχεση, η ευχή που θα δώσετε στο τέλος θα είναι ο Άρης να επανέλθει γρήγορα στη Superleague;
«Αν μπορούμε να δίνουμε υποσχέσεις, αυτή θα ήταν η καλύτερη!».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ