ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Παπαδόπουλος: "Δεν είναι αγωνιστικοί οι λόγοι"

Παπαδόπουλος: "Δεν είναι αγωνιστικοί οι λόγοι"
INTIME SPORTS

Μετά την απρόσμενη παραίτηση του Σούλη Παπαδόπουλου το πρωϊ ο πρώην προπονητής της ομάδας είχε συνάντηση το μεσημέρι με τους μεγαλομέτοχους Κώστα Χρυσοχοϊδη, Γιάννη Καμπούρη, αλλά και ολόκληρη την διοίκηση του Μιχάλη Βεργωτή.

Οι δυο πλευρές συζήτησαν για πολλή ώρα, κι ο μέχρι σήμερα τεχνικός του Διαγόρα έθεσε στην παραίτηση του στην διάθεση των μεγαλομετόχων και της Διοίκησης, λέγοντας πώς για το καλό της ομάδας είναι προτιμότερο να αποχωρήσει εκείνος από την τεχνική ηγεσία.

Επακολούθησε συζήτηση επί του θέματος και άπαντες έκαναν δεκτή την παραίτηση του Σούλη Παπαδόπουλου.

Από την ΠΑΕ Διαγόρας μάλιστα εξεδόθη αμέσως μετά η ακόλουθη ανακοίνωση: " Η Διοίκηση της ΠΑΕ Διαγόρας, ανακοινώνει την λύση κοινή συναινέσει της συνεργασίας με τον προπονητή Σούλη Παπαδόπουλο . Τον ευχαριστεί για την συνεργασία και τις υπηρεσίες που πρόσφερε στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα".

Αμέσως μετά την λύση της συνεργασίας με τον Διαγόρα, ο Σούλης Παπαδόπουλος τόνισε χαρακτηριστικά: " Θέλω πρώτα από όλα να ευχαριστήσω τους παίκτες της ομάδας για την μέχρι τώρα συνεργασία που είχαμε. Νομίζω πώς μαζί τους έγινε ότι καλύτερο για τον Διαγόρα. Η ομάδα αν κοιτάξει κανείς καλά την βαθμολογία, είναι καλά. Βρίσκεται σε καλή θέση και μπορεί να καλύψει το χαμένο έδαφος, ενώ έχει πάρει την πρόκριση απέναντι στην άλλη ομάδα του νησιού, στο λεγόμενο ελ κλασσικο όπως το αποκαλείτε.

Είναι λοιπόν πολύ νωρίς για να βγάλει κανείς συμπεράσματα γι αυτή την δουλειά που έγινε. Πρέπει να γνωρίζετε, πώς δεν είναι οι λόγοι αγωνιστικοί που φεύγω. Ευχαριστώ το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ για όλη την δουλειά που έγινε μέχρι τώρα, τους συνεργάτες μου όλους και ιδιαίτερα τον Πέτρο Ρουτζιέρη, αλλά και τον κόσμο που από την πρώτη στιγμή με αγκάλιασε μέσα κι έξω από τους αγωνιστικούς χώρους, πιστεύοντας στην δουλειά μου αλλά και στην ομάδα. Να μείνουν όλοι κοντά στην ομάδα γιατί τους χρειάζεται. Αυτά έχει όμως η ζωή. Οι δρόμοι ο δικός μου και της ομάδας είναι γραπτό να χωρίσουν εδώ
".

Στο μεταξύ οι μεγαλομέτοχοι αλλά και η διοίκηση της ομάδας, πήραν κι άλλες αποφάσεις. Μια από αυτές είναι, να ανατεθεί η τεχνική ηγεσία της ομάδας στον Πέτρο Ρουτζιέρη, στον οποίο σημειωτέον πώς είχε ανατεθεί και πέρυσι και μάλιστα με επιτυχία (2-1) στον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Ο Ρουτζιέρης προπόνησε το απόγευμα την ομάδα και θα την κοουτσάρει στον αγώνα με τον Εθνικό Αστέρα. Πρέπει να σημειωθεί πάντως πώς, μεγαλομέτοχοι και διοίκηση θα αποφασίσουν μετά τον αγώνα με τον Εθνικό Αστέρα για τον διάδοχο του Σούλη Παπαδόπουλου.

TAGS ΔΙΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ